Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
1 27.11.2020 12:12:05

BOLEČE! S solzami na licih se poslavljata od 'brata'. TINA MAZE in ANDREA MASSI v čustveni izpovedi ...

Arsen Perić
Vsaka smrt prizadene, vsaka smrti pusti praznino. Toliko bolj boli pa izguba 'brata', prijatelja, s katerim si mesece preživljal cele dneve ...

Andrea Massi in Tina Maze sta v pogovoru za Sportal povedala, koliko jima je pomenil Valerio Ghirardi, nekdanji trener v ekipi Team to aMaze, ki je pred dnevi, star šele 58 let, izgubil boj z zahrbtno boleznijo.

"Bil je … Ostal bo nekaj posebnega v mojem in najinem življenju. Človek. Prijatelj. Brat. Zelo rada sva se imela. V trenutku smo se ujeli. On in Tina. On in jaz. Pa čeprav sva bila tako zelo drugačna. On kognitiven, jaz impulziven. On tih, jaz glasen," je Andrea Massi z izbranimi besedami govoril o 'bratu', ki ga je izgubil.
"Valerio je v ekipo prišel v letih, ki so bila zame izjemno težka. Takrat smo namreč naš pogon vlekli, kolikor smo zmogli. Ni bilo preprosto. Bil je človek, ki se je znal postaviti med Andreo in mano. Amortizer. Kot velik profesionalec se je vklopil v našo zgodbo in prispeval velik delež. Super oseba, dober trener, a ne nekdo, ki bi s svojimi idejami silil z glavo skozi zid in posledično škodoval športniku. Name je prenesel predvsem mirnost, ki jo zahteva smuk. Takšen je bil tudi njegov značaj. Miren, a globok. Ni bil konflikten ali nervozen tip, zato je bilo sodelovanje z njim lepo. Zame uspešno. Vem pa, da je tudi njemu veliko pomenilo, da se je z nami vrnil na najvišjo raven svetovnega pokala," je za Sportal povedala Tina.

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE TUKAJ

Članki iz rubrike