Razsvetljenje Dobra karma

Četudi ste živi, je vaša duhovna smrt morda že...

severina novinarska konferenca ljubljana Svet24.si

Je Severina spet zaljubljena? V igri tokrat mladi ...

krek zlatko3 Reporter.si

Zlatko spet razsajal: kot "novinar" na ulici lovil...

bojana beovic-STA Svet24.si

Sproščanje ukrepov? Slabo kaže. Predlagali bodo...

20181109-00896913 Necenzurirano

Resnica o Magni: vsa dvoličnost SDS in medijskih ...

Ben Afleck in Ana De Armas Odkrito.si

Ben Aflfeck pred poroko?

Jernej Kuntner Njena.si

Borisov zabaven sprehod po zakulisju Najinih ...

zu
zu
1 30.10.2020 10:10:49

Po hudi poškodbi je jasno, kaj se dogaja s PREVCEM! Takšne novice so pričakovali le redki ...

Jurij Kodrun

Reprezentanti so po državnem prvenstvu v začetku meseca v Kranju opravili druge kondicijske priprave v Moravskih Toplicah. Bertoncelj je v pogovoru za spletno stran Smučarske zveze Slovenije poudaril, da so imeli v Prekmurju odlične razmere za vadbo.Na kondicijskih pripravah so vadili Peter Prevc, Timi Zajc, Anže Lanišek, Žiga Jelar in Tilen Bartol, manjkal pa je Domen Prevc, ki je v tem času treniral na domači skakalnici v Kranju.

"Za Domna smo se odločili, da v tistem obdobju nima smisla, da opravlja kondicijsko vadbo. Septembra, ko je imel poškodovano roko, je opravil zelo veliko na tem področju. Manjkalo mu je skokov, zato je treniral doma na 100-metrski napravi. Naredil je zares veliko količino skokov. Učinek je viden, ta čas je v veliko boljši formi, kot je bil poleti. Še vedno ni povsem pravi, a kaže znake prebujanja," je optimističen Bertoncelj.

Naj spomnimo: Domen Prevc, ki je šše nedolgo tega navduševal slovenske ljubitelje skokov, se je v zadnjem obdobju povsem 'izgubil', za nameček si je na treningu zlomil roko, zato je njegov hiter napredek za marsikoga kar malo presenečenje.

Članki iz rubrike