dvojčici Dobra karma

Psihološki test: postavljate trdne ali krhke ...

5_miha perat Svet24.si

FOTO: Miha Perat uspešno okreva po operaciji

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

komen, polave Svet24.si

FOTO: Voda zalila prvo nadstopje gradu Štanjel, ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

will-smith, jason-derulo Odkrito.si

Will Smith ostal brez zob

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

rp
rp
2 10.07.2020 09:31:27

'Bil je na moji poroki! UMRL PA JE ZELO HITRO zaradi ...' Jure KOŠIR s pretresljivo izpovedjo!

Jure Košir pozval k brezmejni podpori športnikov.
O tragično preminulem norveškem smučarju Finnu Christianu Jaggeju je spregovoril tudi njegov dober prijatelj Jure Košir.

Novica o smrti Finna Christiana Jaggeja je presunila tudi našega nekdanjega asa Jureta Koširja, ki je z Norvežanom ohranil prijateljske stike tudi po koncu kariere. Kot pravi, mu je ostal v spominu kot eden boljših prijateljev v smučarski karavani: "O njem res lahko povem vse najboljše. Prišel je tudi na mojo poroko in kar veliko sva se družila zunaj športnih prizorišč. Lahko bi ga opisal kot izjemno korektnega fanta, bil je zelo džentelmenski in z njim se mi je bilo res veselje družiti. Kot tekmovalec je bil izjemno bojevit, ko se je tekma končala, pa uglajen in korekten fant. Spomnim se tudi njegovega dobrodelnega dela. Sodeloval je pri projektu, kjer so se zbirala sredstva za otroke, obolele za rakom. To je počel kakšnih pet let, ko smo aprila v Oslu vedno hodili po smučarski skakalnici in na njej imeli paralelni slalom. Tam se je vedno zbralo ogromno ljudi in denarja. Pri njem me nikoli ni nič zmotilo, razen tega, da ga je bilo zelo težko premagati."

kosir jagge re
Reuters

V sredo se je okrog njegove nenadne smrti slišal tudi s Tombo in Aamodtom. "Vsi težko verjamemo, da se je to zgodilo tako na hitro. Za vse je to kar velik šok. Aamodt se je z njim slišal mesec dni nazaj in takrat še ni imel kakšnih večjih težav. Bil je operiran in nato se je zapletlo, kot neke vrste zastrupitev. Umrl je zelo hitro in zelo nepričakovano, tako da je bil šok res precejšen. Bili smo res dobri prijatelji," je Jure še dodal z žalostnim glasom.

Članki iz rubrike