Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

lili 1 Njena.si

Lili Žagar razkrila, kaj je razvijala zadnje ...

su
su
0 21.05.2020 09:22:03

Slovensko smučarko je karantena še posebej PRIZADELA, že polne tri mesece namreč ni ...

Reuters
Ko so po vsem svetu razglasili pandemijo koronavirusa, je bilo v hipu vse drugače. A nove razmere niso enako vplivale na vse.

Slovenska alpska smučarka Maruša Ferk je ena tistih, ki bolj trpijo med karanteno. Že tri mesece namreč ni videla svojega fanta Christopha Saionija, ki je v Franciji, in še vedno ne ve, kdaj se bo to zgodilo. "Žal se nisva videla že tri mesece. Za zdaj se slišiva samo po telefonu, saj so meje zaprte," je za Zvezde Lady razkrila 31-letna Gorenjka.

ferk Saioni


A razdalja med njo in fantom ni bila edina nevšečnost, s katero se je soočila Ferkova. "Na začetku sem še hodila na tek na smučeh na Pokljuko, na turno smučanje v Kamniško-Savinjske Alpe. Počela sem zelo veliko stvari in imela zapolnjen ves delovnik. Opravljam treninge, ob koncih tedna grem na kakšen hrib. Doma pomagam na vrtu: orjem njivo, sadim krompir, fižol … Delam za šolo, da čim prej diplomiram. Čeprav nisem bila navdušena nad kuhanjem in peko, sem spekla že kar nekaj različnih vrst kruha in peciva. Od začetka sem previdna, redno razkužujem roke, vedno imam pri sebi masko," je še povedala Maruša.

marusa ferk Christophe Saioni

Članki iz rubrike