jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

UV-zavod za zaposlovanje-bobo Reporter.si

Kako nam tiktaka socialna bomba: kolikšno bo ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

zu
zu
0 03.05.2020 11:53:16

'Konec je! Počutila sem se, da UMIRAM!' Prava DRAMA in šokantne besede komaj 22-letne SLOVENKE!

Ena od najbolj nadarjenih slovenskih biatlonk je oznanila konec kariere.

Urška Poje je slovenskim športnim navdušencem znana kot ena od najbolj nadarjenih mladih biatlonk, kar je ne nazadnje dokazala že pred dvema letoma z odličnim nastopom na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu, bila je 12. na 15-kilometrski preizkušnji.

urska poje af
www.alesfevzer.com

A v letošnji sezoni zaradi izgorelosti ni nastopala, videli smo jo le na štafetni preizkušnji na domači Pokljuki, zdaj pa je komaj 22-letna športnica napovedala slovo. "Še zadnjič, preden zaprem to poglavje," se je začel njen zapis na Facebooku: "Potrebovala sem ogromno poguma, da sem se odločila za ta korak. Nisem dobra pri slovesih in s spremembami. Mogoče je zato trajalo tako dolgo. Smešno je, saj sem želela oditi že nekaj časa, a nisem zmogla narediti tega koraka. Bala sem se, kaj bo sledilo. Temu bi rekla neprijetna cona prijetnega. Toda čas je, da grem naprej. V zadnjih dveh letih sem se zelo spremenila. Izgubila sem željo tekmovati in se boriti. Vse, v kar sem verjela kot športnica, je izgubilo smisel. Počutila sem se, da umiram v sebi brez logičnih razlogov. 

Imela sem veliko lepih spominov in izkušenj, naučila sem se nekaj življenjskih lekcij, obiskala nekaj kul krajev, spoznala veliko odličnih ljudi, zmagala na nekaj tekmah, nekaj tudi izgubila in zmrzovala milijon krat, haha. Tega ne morem izpustiti," je zapisala Pojetova in se še zahvalila vsem, ki so bili ob njej v dobrih in slabih časih. 

Značke: urška-poje, biatlon

Članki iz rubrike