Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

zu
zu
0 03.05.2020 11:53:16

'Konec je! Počutila sem se, da UMIRAM!' Prava DRAMA in šokantne besede komaj 22-letne SLOVENKE!

Ena od najbolj nadarjenih slovenskih biatlonk je oznanila konec kariere.

Urška Poje je slovenskim športnim navdušencem znana kot ena od najbolj nadarjenih mladih biatlonk, kar je ne nazadnje dokazala že pred dvema letoma z odličnim nastopom na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu, bila je 12. na 15-kilometrski preizkušnji.

urska poje af
www.alesfevzer.com

A v letošnji sezoni zaradi izgorelosti ni nastopala, videli smo jo le na štafetni preizkušnji na domači Pokljuki, zdaj pa je komaj 22-letna športnica napovedala slovo. "Še zadnjič, preden zaprem to poglavje," se je začel njen zapis na Facebooku: "Potrebovala sem ogromno poguma, da sem se odločila za ta korak. Nisem dobra pri slovesih in s spremembami. Mogoče je zato trajalo tako dolgo. Smešno je, saj sem želela oditi že nekaj časa, a nisem zmogla narediti tega koraka. Bala sem se, kaj bo sledilo. Temu bi rekla neprijetna cona prijetnega. Toda čas je, da grem naprej. V zadnjih dveh letih sem se zelo spremenila. Izgubila sem željo tekmovati in se boriti. Vse, v kar sem verjela kot športnica, je izgubilo smisel. Počutila sem se, da umiram v sebi brez logičnih razlogov. 

Imela sem veliko lepih spominov in izkušenj, naučila sem se nekaj življenjskih lekcij, obiskala nekaj kul krajev, spoznala veliko odličnih ljudi, zmagala na nekaj tekmah, nekaj tudi izgubila in zmrzovala milijon krat, haha. Tega ne morem izpustiti," je zapisala Pojetova in se še zahvalila vsem, ki so bili ob njej v dobrih in slabih časih. 

Značke: urška-poje, biatlon

Članki iz rubrike