kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

zu
zu
4 23.03.2020 09:32:12

Ivica KOSTELIĆ z neverjetnim razkritjem: Med POTRESOM je bila v prizadeti bolnišnici tudi moja ŽENA, z dvojčicama je ...

Ivica Kostelić
Reuters
Potres v Zagrebu je poskrbel za veliko škodo.

Med tistimi, ki so doživljali največjo dramo v času potresa v Zagrebu, je bil prav gotovo nekdanji smučarski šampion Ivica Kostelić. Njegova soproga Elin je namreč v petek rodila dvojčici, in to sredi epidemije koronavirusa. Tik pred tem, preden bi morala njegova soproga zapustiti porodnišnico v Zagrebu, pa je hrvaško prestolnico stresel močan potres.

Porodnišnico, ki je starejša, so morali v hipu evakuirati, tako so se novopečene mame s svojimi dojenčki znašle na ulici. Na srečo je na pomoč takoj priskočila Kostelićeva mama, tudi hrvaški šampion pa je hitro poskrbel za ženo in svoji novorojenčici. "V času potresa je zmanjkalo elektrike, lahko si predstavljam, kaj so preživljale mame, ki so bile ločene od svojih dojenčkov ali bile priklopljene na kakšno aparaturo. Na srečo sta bili dojenčici v tistem času pri Elin, tako da je ona to doživela nekoliko manj šokantno od preostalih mam," je povedal Kostelić.

Članki iz rubrike