Alya in mama Cvetka Dobra karma

Osupljivo, kaj vse doživljata Alya in njena ...

Erjavec Svet24.si

FOTO: Desus v krizi, Erjavec pa uživa na pivu

NOV20200709_GIL7277 Reporter.si

Najbolj eklatanten primer sprevrženega ...

policijski avto, slovenska policija, splošna Svet24.si

Grozljivka v okolici Grosupljega: na dvorišču ...

Mike pompeo Necenzurirano

Ameriški postroj slovenskih energetskih ...

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

hana Njena.si

Težave v raju? Goran razburil oboževalce ...

zu
zu
4 23.03.2020 09:32:12

Ivica KOSTELIĆ z neverjetnim razkritjem: Med POTRESOM je bila v prizadeti bolnišnici tudi moja ŽENA, z dvojčicama je ...

Ivica Kostelić
Reuters
Potres v Zagrebu je poskrbel za veliko škodo.

Med tistimi, ki so doživljali največjo dramo v času potresa v Zagrebu, je bil prav gotovo nekdanji smučarski šampion Ivica Kostelić. Njegova soproga Elin je namreč v petek rodila dvojčici, in to sredi epidemije koronavirusa. Tik pred tem, preden bi morala njegova soproga zapustiti porodnišnico v Zagrebu, pa je hrvaško prestolnico stresel močan potres.

Porodnišnico, ki je starejša, so morali v hipu evakuirati, tako so se novopečene mame s svojimi dojenčki znašle na ulici. Na srečo je na pomoč takoj priskočila Kostelićeva mama, tudi hrvaški šampion pa je hitro poskrbel za ženo in svoji novorojenčici. "V času potresa je zmanjkalo elektrike, lahko si predstavljam, kaj so preživljale mame, ki so bile ločene od svojih dojenčkov ali bile priklopljene na kakšno aparaturo. Na srečo sta bili dojenčici v tistem času pri Elin, tako da je ona to doživela nekoliko manj šokantno od preostalih mam," je povedal Kostelić.

Članki iz rubrike