vesolje ženska Dobra karma

Astrologinja opozarja: bodite pozorni na znake, ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 22. septembra

darko kozelj fb Reporter.si

To je Janšev neznani gasilski tajkun, ki bi rad ...

borut turk Svet24.si

Šestkrat je zabodel partnerko Romano, krivde za ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

paris-hilton, this-is-paris, dokumentarec Odkrito.si

Paris Hilton zaključila 20 let pretvarjanja

esmeralda-rupnik Njena.si

Samozavestna Esmeralda v resničnostne šove po ...

nu
nu
3 20.03.2020 10:24:25

Norost! NAMERNO OKUŽILI več tisoč smučarjev S KORONO!? Kje? Kako? PODROBNOSTI ZMRAZIJO!

Profimedia
Neverjetne obtožbe na račun mondenega avstrijskega smučarskega centra.

Ischgl je eno najbolj imenitnih avstrijskih smučišč, znano tudi po tekmah na najvišji ravni, predvsem pa znano po kombiniranju dnevnega smučanja z divjimi nočnimi zabavami. "Alpska Ibiza" pravijo mondenemu centru predvsem v Nemčiji, Skandinaviji in na Otoku - no ravno tamkajšnji mediji pa v teh dneh razkrivajo pravcati škandal v povezavi s širjenjem koronavirusa. V Ischglu se je namreč v prvem tednu marca okužilo več tisoč ljudi, čeprav so odgovorni za nevarnost menda vedeli. 

Pomislite, na Norveškem je kar 40 odstotkov od 1400 okuženih neposredno ali posredno povezanih s smučarji v Ischglu, medtem ko je na Švedskem primerov, ki izvirajo iz tega avstrijskega centra že več kot 1000. Veliko število okuženih iz Ischgla pa imajo tudi na Danskem, na Islandiji, v Veliki Britaniji in na Irskem. Ravno Irish Times je o tem napisal enega najbolj odmevnih člankov, v katerem navaja vse te neverjetne podatke. 

"Zabavljaška mašinerija se je v Ischglu nemoteno nadaljevala, tudi ko bi se morala že davno ustaviti. Škandal je v tem, da so že teden dni prej vedeli za posamični okužbe, a so to zadevo povsem ignorirali. Zabave so potekale v gneči v zelo tesnih prostorih, za nameček so po mikrofonih stresali šale o koronavirusu," je povedal nemški novinar, ki je bil v tistem času v tem mondenem mestecu. Avstrijski mediji pa gredo celo korak dlje. 

Pravijo, da je odgovorne treba obtožiti za namerno širjenje virusa za ceno profita. "Pohlep je prevladal nad skrbjo za zdravje prebivalcev in obiskovalcev," je zapisal sloviti Der Standard.  

Članki iz rubrike