polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

nu
nu
3 20.03.2020 10:24:25

Norost! NAMERNO OKUŽILI več tisoč smučarjev S KORONO!? Kje? Kako? PODROBNOSTI ZMRAZIJO!

Profimedia
Neverjetne obtožbe na račun mondenega avstrijskega smučarskega centra.

Ischgl je eno najbolj imenitnih avstrijskih smučišč, znano tudi po tekmah na najvišji ravni, predvsem pa znano po kombiniranju dnevnega smučanja z divjimi nočnimi zabavami. "Alpska Ibiza" pravijo mondenemu centru predvsem v Nemčiji, Skandinaviji in na Otoku - no ravno tamkajšnji mediji pa v teh dneh razkrivajo pravcati škandal v povezavi s širjenjem koronavirusa. V Ischglu se je namreč v prvem tednu marca okužilo več tisoč ljudi, čeprav so odgovorni za nevarnost menda vedeli. 

Pomislite, na Norveškem je kar 40 odstotkov od 1400 okuženih neposredno ali posredno povezanih s smučarji v Ischglu, medtem ko je na Švedskem primerov, ki izvirajo iz tega avstrijskega centra že več kot 1000. Veliko število okuženih iz Ischgla pa imajo tudi na Danskem, na Islandiji, v Veliki Britaniji in na Irskem. Ravno Irish Times je o tem napisal enega najbolj odmevnih člankov, v katerem navaja vse te neverjetne podatke. 

"Zabavljaška mašinerija se je v Ischglu nemoteno nadaljevala, tudi ko bi se morala že davno ustaviti. Škandal je v tem, da so že teden dni prej vedeli za posamični okužbe, a so to zadevo povsem ignorirali. Zabave so potekale v gneči v zelo tesnih prostorih, za nameček so po mikrofonih stresali šale o koronavirusu," je povedal nemški novinar, ki je bil v tistem času v tem mondenem mestecu. Avstrijski mediji pa gredo celo korak dlje. 

Pravijo, da je odgovorne treba obtožiti za namerno širjenje virusa za ceno profita. "Pohlep je prevladal nad skrbjo za zdravje prebivalcev in obiskovalcev," je zapisal sloviti Der Standard.  

Članki iz rubrike