polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

arktika, ozonska luknja Svet24.si

Na nebu nad Arktiko zazevala človeškemu očesu ...

profimedia-0510959793 Reporter.si

New York zaradi koronavirusa v šoku: trupla ...

delavka, zaposleni Svet24.si

Pozor! Samozaposlene, ki želijo uveljavljati ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

zu
zu
0 13.03.2020 09:34:25

Po odpovedi Planice v naslednji sezoni kar DVOJNI PRAZNIK na slovenskih tleh? Tu so podrobnosti ...

alesfevzer.com
Planica bo po odpovedi svetovnega prvenstva v poletih prihodnje leto po vsej verjetnosti gostila kar dva velika dogodka.

"Moramo vas obvestiti, da je sezona svetovnega pokala 2019/20 končana," je včeraj v Trondheimu dejal Hofer. To pomeni, da je zmagovalec svetovnega pokala postal Avstrijec Stefan Kraft, najboljši Slovenec pa je Peter Prevc na osmem mestu. Kraft je osvojil tudi mali globus za polete, na drugem mestu v točkovanju poletov je končal Slovenec Timi Zajc, norveško turnejo pa je po dveh prizoriščih dobil Poljak Kamil Stoch.

Organizatorji svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici, ki bi moralo biti po koncu sezone svetovnega pokala prihodnji teden v dolini pod Poncami, so prav tako potrdili, da je sezona že končana. Finančna izguba bo velikanska, vodilni možje priznavajo, da bo škodo težko sanirati, veliki spektakel naj bi se vendarle zgodil.

"V naslednji sezoni bomo imeli dvojni program. Zagotovo bo marčevska Planica finale svetovnega pokala v poletih," je za Siol pojasnil predstavnik za stike z javnostjo pri OC Planica Tomi Trbovc. Svetovno prvenstvo naj bi Planica vendarle izpeljala, kdaj točno, pa za zdaj ni jasno. V prihodnjih mesecih bodo na Fisu pripravili koledar za prihodnjo sezono, odpovedano prvenstvo pa bi lahko Plancia gostila enkrat januarja 2021.

Članki iz rubrike