polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

STA
STA
2 06.03.2020 21:49:54

Planiški praznik z virusom BO ali NE BO?! Mednarodna smučarska zveza je odgovorila IN SPOROČA ...

Jurij Kodrun
Svetovno prvenstvo v poletih, ki bo med 19. in 22. marcem v Planici, bo potekalo v skladu s predvidenim koledarjem. Odločitev je na današnji seji soglasno potrdila Mednarodna smučarska zveza (Fis), ki je zaradi koronavirusa razpravljala o tekmovanjih do konca sezone.

Kot so zapisali pri Fis, za Slovenijo trenutno ni nobenih omejitev v zvezi z novim virusom in nobenih odsvetovanj poti. To je eden od glavnih razlogov, da Fis v zvezi s planiškim SP ne načrtuje nobenih sprememb.

Pri Fis obenem poudarjajo, da so predstavniki organizacijskega odbora v Planici že poskrbeli za vrsto varnostnih ukrepov, s katerimi želijo zminimalizirati tveganje za vse udeležene.

"Čakamo na odločitev države. Za zdaj so za javne prireditve navodila ista kot včeraj. Ni sprememb. Vse poteka normalno," pa spletni portal Siol povzema Tomija Trbovca, ki opravlja funkcijo predstavnika za stike z javnostjo pri OC Planica. Planica za zdaj ostaja normalno, tudi z gledalci. "Za zdaj Planica bo. Stvari se spreminjajo iz ure v uro. Treba je živeti in poslušati strokovnjake. Čakamo na nadaljnja navodila," še dodaja.

Značke: smučarski skoki, sta

Članki iz rubrike