franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 03.03.2020 13:05:35

Ali je SLOVENSKI PRAZNIK v Planici ogrožen? To je najnovejše sporočilo organizatorjev vsem navijačem!

Bobo
Smučarska zveza Slovenije in lokalni organizacijski komite se kljub epidemiji koronavirusa nemoteno pripravljata na izvedbo svetovnega prvenstva v smučarskih poletih, ki bo v Planici med 19. in 22. marcem. Kot so danes sporočili z zveze, bodo o morebitnih spremembah javnost obveščali sproti.

"Ker se v javnosti pojavljajo različna ugibanja in vprašanja v zvezi z organizacijo SP v poletih, vas obveščam, da boste vsak dan dobili uradno informacijo o poteku priprav in morebitnih novih dogodkih. Vse ostale informacije, ki krožijo niso verodostojne in ne odražajo stanja, ki je v tem trenutku naravnano k izvajanju vseh aktivnosti na področju organizacije tega velikega dogodka," je v sporočili za javnost med drugim zapisal tiskovni predstavnik Tomi Trbovc.

Ta dodaja, da v Planici pozorno spremljajo situacijo in pripravljajo tudi preventivne ukrepe za gledalce in da je organizacijski odbor v stalni zvezi s pristojnimi organi v Republiki Sloveniji. "V stalnem stiku smo tudi z vodstvom Mednarodne smučarske zveze in spremljamo razvoj dogodkov v Evropi. V Planici smo že začeli s postavljanjem tribun za obiskovalce. V naslednjih dneh pričakujemo tudi nekaj centimetrov novega snega, kar bo kuliso v dolini pod Poncami naredilo spet izjemno," pred novim planiškim praznikom še poudarjajo na SZS.

Značke: smučarski skoki, sta

Članki iz rubrike