polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

su
su
4 25.02.2020 15:35:45

LAHKO SLEDI KATASTROFA? Skakalni praznik v PLANICI LETOS ODPOVEDAN zaradi koronavirusa ...

arhiv Ekipe
Tretji konec tedna marca je na sporedu eden največjih slovenskih športnih praznikov – svetovno prvenstvo v poletih v Planici.

"Smučarska zveza Slovenija in OK Planica je v stalnem stiku z vsemi pristojnimi organi v Sloveniji v povezavi s koronavirusom. Prav tako smo že dva dni dan in noč na zvezi z Mednarodno smučarsko zvezo. Najbolj črn scenarij, je da odpovedi svetovnega prvenstva ne bo. V kolikor bi prišlo do kakršnihkoli dejavnikov, da bi do tega prišlo, bo svetovno prvenstvo samo prestavljeno. Zdaj pripravljamo še vse možne scenarije. Čakamo, kaj se bo zgodilo, kakšna bodo navodila in priporočila pristojnih organov," so zapisali na spletni strani Smučarske zveze Slovenije.

Kaj natančno to pomeni, da je 'najbolj črn scenarij, da do odpovedi ne bi prišlo'? Upamo, da ne bo prišlo do odpovedi, saj bi s tem prikrajšali več kot 50.000 ljubiteljev poletov, ki vsako leto roma v dolino pod Poncami. Morda se res lahko zgodi, da bi bilo prvenstvo prestavljeno v leto 2021, torej da svetovnega prvenstva v poletih letos v Planici sploh ne bo. 

Značke: planica, poleti

Članki iz rubrike