mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 23.02.2020 12:14:19

Slovenski zimski junak OGORČEN: Vrnil se je iz Koreje, zdaj se bo sam umaknil v KARANTENO!

Profimedia
Slovenski deskar na snegu se je vrnil iz Južne Koreje, kjer so zaradi novega koronavirusa razglasili najvišjo stopnjo nevarnosti.

Slovenski deskar na snegu Rok Marguč se je pred časom odpravil na tekmovanje v Južno Korejo, kjer pa so oblasti zaradi izbruha novega koronavirusa šele v zadnjih dneh razglasile najvišjo stopnjo nevarnosti. Virus se je začel vse hitreje širiti tudi v tej državi, zaradi česar je strah slovenskega zimskega junaka popolnoma upravičen.


"Trenutno se vračam iz Koreje. Od srede do danes se je število povečalo iz 25 na več kot 400 okuženih. Smo klicali na ministrstvo. Prijazna študentka, zmedena ni vedela skoraj nič. Da so imeli zadnji sestanek v četrtek. Da imajo novega v ponedeljek in nima novih podatkov. Da me lahko zadržijo na Dunaju. Ampak jaz letim v Graz. To merjenje temperature je metanje peska v oči, če si kužen se ti temperatura dvigne šele čez 14 dni," je Marguč sporočil svojim sledilcem na družabnih omrežjih.

Simptomov bolezni sicer nima, a se te lahko pojavijo tudi po več dni od trenutka okužbe. Zaradi tega se bo zdaj kar sam umaknil v 'karanteno', da ne bi ogrozil zdravja družine, bo nekaj dni preživel na vikendu.

Članki iz rubrike