duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
0 15.02.2020 12:51:50

Dvakratni slovenski prvaki ZA DVIG PO LESTVICI z novim igralcem - iz Azije

m24
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je potrdil, da je v zimskem prestopnem roku pripeljal še četrto okrepitev.

To je Južnokorejec Dohyun Kim. Petindvajsetletnik je pretekli dve sezoni igral za Krko v 2. slovenski nogometni ligi, z rumenimi pa je podpisal pogodbo do konca maja 2022.

Kim je v Evropo prišel leta 2017, od takrat pa je nosil dres srbske Bezanije, hrvaškega kluba Dugo Selo in Krke. V Novem mestu je v nepopolnih treh sezonah zbral 56 nastopov in 16 zadetkov.

"Občutki so fantastični. Praktično vse do zadnjega nisem vedel za prestop, vse skupaj se je zgodilo zelo hitro, zato sem zares vesel, da sem postal novi član Domžal. Gre za velik korak v moji karieri. V Sloveniji sem že dlje časa, zato verjamem, da sem na prvoligaški izziv pripravljen," je ob podpisu pogodbe dejal Kim.Dohyun Kim
nk domžale


"Klub je izredno ambiciozen, obenem pa tudi zelo dobro urejen. Domžale predstavljajo odlično priložnost za nadaljevanje kariere, saj se lahko pohvalijo z izredno kvalitetnimi nogometaši, ki iz leta v leta dosegajo odlične rezultate. V prvem delu sezone sicer moštvu ni šlo po načrtih, toda verjamem, da bomo v nadaljevanju občutno boljši. Vem, kakšna mesta je klub osvajal v preteklosti, zato si tudi v prihodnje želim posegati čim višje. Obenem se nadejam igranja v evropskih tekmovanjih, zavedam pa se, da bo potrebno za dosego slednjega najprej narediti serijo uspešnih rezultatov v domačem prvenstvu, ki ga že nestrpno pričakujem," je še dodal Južnokorejec, ki je izpostavil, da je v Sloveniji doživel veliko lepega. "Gre za majhno, toda urejeno in varno državo, ki mi je všeč."

V Novo mesto pa odhaja Kaheem Anthony Parris, ki bo do konca sezone nastopal s statusom posojenega nogometaša.

Članki iz rubrike