ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

george 1 profi Njena.si

Zaradi kornoavirusa doma ostala princ George in ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

su
su
0 14.02.2020 18:13:45

HUD UDAREC za lisico, dobra vest za METO! V Kranjski Gori...

Reuters
V soboto se bo z veleslalomom začela 56. Zlata lisica, ki zaradi vremenskih neprilik na Pohorju gostuje v Zgornjesavski dolini.

Dolgo se je ugibalo ali bo v Kranjsko Goro prišla vodilna in najboljša smučarka svetovnega pokala, Američanka Mikaela Shiffrin, kateri je pred dvema tednoma v nesreči preminul oče. Shiffrinova, ki je na družino zelo močno navezana, je seveda odpotovala domov in izpustila tekme za svetovni pokal v Sočiju in Garmischu. Še v petek dopoldan ni bilo nobene uradne izjave iz tabora smučarske zveze ZDA ali bo Shiffrinova nastopila na 56. Zlati lisici ali ne. No, ob 17. uri popoldan je bil uradni tehnični sestanek vodij ekip, na katerem so razdelili tudi startne številke. In ekipa ZDA za tekmo ni prijavila Mikaele Shiffrin, kar je uradno pomenilo, da simpatična Američanka letos v Kranjski Gori, kjer je pred dvema letoma dvakrat zmagala, ne bo nastopila. To je seveda kar hud udarec za organizatorje, kajti Shiffrinova je seveda tudi velik magnet za obiskovalce. No, hkrati pa je to velika priložnost za ostale tekmovalke, tudi za najboljši Slovenko Meto Hrovat, da na račun odsotnosti Shiffrinove zasede kakšno mesto višje.

Hrovatova bo sicer startala s številko 15, Tina Robnik s številko 17, Ana Bucik s številko 26, Neja Dvornik s številko 40, Rebeka Oblak 53 in Nika Tomšič s številko 57. 

Članki iz rubrike