nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 14.12.2019 15:05:05

Flisar v Montafonu do 14. mesta

Grega Wernig
Tudi v Montafonu se slovenskemu smučarju prostega sloga Filipu Flisarju ni izšlo vse po željah. Znova je v osmini finala pokazal zelo dobro pripravljenost in zmagal. V četrtfinalu pa se je ponovila zgodba iz Val Thorensa, Flisar je malenkost zaspal na startu, nato pa na kratki progi ni mogel prehiteti svojih nasprotnikov. Osovjil je 14, mesto.

V četrtfinalu sta se iz Flisarjeve skupine v polfinale prebila Florian Wilmsmann iz Nemčije in Adam Kappacher iz Avstrije.


"Osmina finala spet zelo dobro, potem pa ponovno četrtfinale... Ponovno malenkost slabši start in do konca nisem mogel več prehiteti nikogar. Vmes me je še Kappacher zaprl in porinil v vrata, tako da ni šlo mimo. Tudi drugače je bilo danes vse skupaj zelo slabo. Padal je sneg, proga je bila dolga le 35 sekund in vse skupaj je zgledalo kot da smo eni šolarji in ni bilo podobno pravemu smučarskemu krosu," je bil razočaran Flisar, ki se zaveda, da je sposoben doseči več.

Prvič v sezoni je zmagal Švicar Ryan Regez, ki je v finalu premagal dva Kanadčana. Drugi je bil Kristofor Mahler, tretji pa Brady Leman.

Članki iz rubrike