Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

su
su
0 12.10.2019 18:11:09

Peter Prevc zaradi prekratke varnostne razdalje POVZROČIL PROMETNO NESREČO

www.alesfevzer.com
Potem ko je zadnjo sezono svetovnega pokala končal na zanj slabem 29. mestu, je nekoč najboljši skakalec sveta odločen, da se v novi sezoni spet približa nekdanjim mestom.

Če bi bila vožnja na DRAJV-simulatorju varne vožnje pogoj za pridobitev vozniškega izpita, dva od treh voznikov preizkusa ne bi opravila. Tako so pokazali rezultati spomladanskega dela Turneje mobilnosti v šestih krajih v šestih slovenskih statističnih regijah.

Test sta v ljubljanskem BTC opravljala tudi Domen in Peter Prevc. Medtem ko se je Domen na tem simulatorju preizkusil že prej in bi preizkus kljub prekoračitvi hitrosti zunaj naselja uspešno opravil, se je Peter s to novostjo seznanil prvič in pričakovano imel več težav.prevc simulator


"Izkušnja je bila vsekakor zanimiva, a bi moral še večkrat poskusiti, da bi simulator povsem osvojil. Malce sem se še lovil z volanom, drugače pa je vse zelo podobno kot v avtu. Preizkusa in s tem izpita ne bi opravil, saj sem tik pred koncem testa povzročil nesrečo. Oseba v avtomobilu pred mano je nenadoma in brez smernika zavila levo in zaradi prekratke varnostne razdalje sem se vanjo zaletel. Upam, da se mi v resničnem svetu takšna nesreča ne bo zgodila. Če bo le priložnost, pa bom izkušnjo s simulatorjem še kdaj ponovil," je opisal svoje občutke.

Značke: peter-prevc, nesreča

Članki iz rubrike