porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

nazare, valovi Svet24.si

VIDEO: Tako se spuščajo po orjaških valovih

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

indira Njena.si

Indira Ekić ni več blondinka

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

su
su
0 11.10.2019 20:48:07

NAVELIČALA SE JE! Mikaela Shiffrin povlekla drastično potezo v svojem življenju

Profimedia
Nič ne traja večno oziroma vse ima svoj rok trajanja. Da pa so ženske nekaj posebnega v svojih odločitvah, pa je seveda jasno.

Mikaela Shiffrin je za švicarski tabloid Blick izdala, da je spet samska. Dva tedna pred začetkom nove sezone v alpskem smučanju je 24-letna ameriška smučarska zvezdnica sporočila, da se je razšla s tri leta starejšim francoskim smučarjem Mathieujem Faivrejem.
"Z Mathom sva se razšla to poletje," je dejala Shiffrinova za Blick, potem ko je bila v zvezi s francoskim veleslalomistom nekaj več kot dve leti. 

Še pred letom je trenutno najboljša smučarka (60 zmag v svetovnem pokalu) povedala: "Neverjetno je imeti človeka, kot je Math, ob sebi. Skupaj dihava, razmišljava, se veseliva in skupaj sva žalostna. Z Mathom lahko delim stvari, mu povem stvari, ki jih prej nisem mogla nikomur. On čuti z mano."

Toda zdaj je velike smučarske ljubezni konec. Shiffrinova je spet sama na poti. "Le malo ljudi je vedelo, da sva se razšla. Toda zdelo se mi je, da moram povedati na glas, da bodo ljudje vedeli," je še dejala Miki.

Članki iz rubrike