favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
1 16.07.2019 10:15:21

Kakšen ŠOK: Z RAKOM se bori tudi SKAKALEC, ki je obnorel PLANICO!

www.alesfevzer.com
Nekdanji norveški smučarski skakalec Bjoern Einar Romoeren, ki je leta 2005 na planiški letalnici s poletom, dolgim 239 metrov, postal tudi svetovni rekorder, je danes prek Instagrama razkril, da se bori z rakom. Osemintridesetletnik, ki je tudi letos na planiškem finalu sezone kot gledalec užival v dolgih poletih, se zdravi v Oslu.

Romoeren se je danes odločil javnosti razkriti, da se bori z rakom. V objavi, ki ji je dodal ključnik #fuckcancer, je zapisal: "Spomladi sem izvedel zelo hudo novico, da imam tumor v hrbtenici. Tako jaz kot moja družina smo v zelo težkem položaju."

Skakalni šampion je še dodal, da je že začel zdravljenje. "Zdaj sem začel zdravljenje in odločen sem, da bom preživel. Vem, da so pred menoj dolgi in težki časi, a ta boj bom dobil," je odločno zapisal norveški skakalec.



Nadaljeval je, da nima težav govoriti o raku. "A trenutno imam izjemno malo energije in veliko fizično izjemno napornih dni. Zato ne bi želel vsega svojega časa namenjati pogovorom o raku, ampak bi raje energijo hranil za zdravljenje, da bom čim prej ozdravel. To pomeni, da ta teden ne bom dajal nobenih intervjujev, o bolezni sem podrobneje spregovoril le za norveški časnik Se und Hoer, pogovor pa bo izšel ta teden," je še sporočil Romoeren.

Nekdanji svetovni rekorder in zmagovalec osmih tekem svetovnega pokala, ki ima tudi bronasto olimpijsko kolajno iz Torina 2006 ter tri kolajne s svetovnih prvenstev ter štiri s SP v poletih, vse je osvojil z ekipo, je zdaj marketinški direktor norveških skakalcev pri norveški smučarski zvezi in z ženo in hčerko živi v Oslu.

Članki iz rubrike