panter Svet24.si

FOTO: Panter taval in vstopil v sobo 15-letnega ...

karma Svet24.si

Za svetovni uspeh so izvedeli po telefonu

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

prijave Svet24.si

Kdo ve, kam gledajo slovenski inšpektorji?

profimedia-0251964445 Odkrito.si

Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?

Luka Basi 1 AZPTD 1 Njena.si

Tudi mama Luke Basija je pevka

vatroslav tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

zu
zu
1 18.06.2019 08:58:45

UAU! Kranjec nazaj v SKAKALNI REPREZENTANCI! Ne boste pa verjeli, kakšna bo njegova vloga!

Jurij Kodrun
Robert Kranjec bo v prihodnji sezoni znova del reprezentance v smučarskih skokih in poletih.

Tako poroča TV Slovenija, za katero je Robert Kranjec, eden najboljših slovenskih skakalcev in predvsem letalcev potrdil, da se vrača kot izdelovalec dresov. 

"Na pobudo smučarske zveze in trenerjev sem se odločil, da bom pomagal A-ekipi in skrbel, da vsakemu posamezniku prilagodim dres in kroj, da mu to služi na skakalnici," je sprva povedal za TV Slovenija.

Nasledil bo nekdanjega izdelovalca dresov Freda Zoza, ki je zapustil reprezentanco (veliko je bilo tudi težav z njegovim delom) in odšel na Finsko.

Kranjec je rekorder po številu poletov prek 200-metrske znamke, v karieri pa je postal svetovni prvak v poletih, dvakrat osvojil kristalni globus v poletih ter se podpisal pod 7 zmag v svetovnem pokalu ter še osem na ekipnih tekmah. Osvojil je tudi olimpijsko kolajno v Salt Lake Cityju ter kolajno na svetovnem prvenstvu v Oslu, obe bronasti na ekipni preizkušnji. 

Po končani karieri letos v Planici je dejal, da se želi umakniti iz skokov, zdaj pa je obrnil ploščo in se vrača, da bo pomagal svojim nekdanjim sotekmovalcem v reprezentanci.

"Skozi kariero sem vedno sam zase poskusil razvijati kroj ali kombinezon, da bi mi pristajal, da bom lahko daleč letel, in na podlagi tega, teh mojih izkušenj, bom zdaj poskusil to prenesti na vse fante," je še za javno televizijo povedal 37-letni Kranjec. 

Članki iz rubrike