požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
1 10.06.2019 14:00:43

Sodeloval je tudi z Vonnovo, zdaj bo trener ILKE ŠTUHEC: Odmevna okrepitev za slovensko šampionko!

Reuters
Ilka Štuhec je na današnji tiskovni konferenci tudi uradno predstavila ekipo za prihodnjo sezono.

Novi trener slovenske kraljice smuka Ilke Štuhec je Švicar Stefan Abplanalp. Izkušeni trener je že skrbel za ameriški zvezdnici smučarskega športa Lindsey Vonn, Julio Mancuso, Švicarko Dominique Gisin in Norvežanko Ragnhild Mowinckel.

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec, ki se vrača po poškodbi kolena, je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani predstavila vse člane ekipe za sezono 2019/20, na čelu z novim glavnim trenerjem, o katerem je Štajerka do zdaj molčala.


Dobrih 100 dni po poškodbi kolena v Crans Montani se najboljša slovenska alpska smučarka zadnjih let že pripravlja na novo šampionsko vrnitev v karavano svetovnega pokala. Pri tem ji bosta pomagala tudi kondicijski trener Jani Gril in fizioterapevt David Kukovec, ki bo med sezono, tudi kot nadzornik kondicijskega dela, potoval s smučarsko karavano.

"Imela sem nekaj časa, da vse skupaj temeljito premislim in se srečam z vsakim posebej. Pomembno je, da se razumemo in se lahko skupaj začutimo, da lahko potem skupaj funkcioniramo," je uvodoma ob predstavitvi dejala dvakratna svetovna smukaška prvakinja, ki se bo z novim trenerjem pogovarjala v nemščini in angleščini.

"Super sem, treniram normalno. Vesela sem, da treniram z novimi pristopom. Še vedno se vse skupaj čuti kot igra, vsak dan najdem nek nov izziv oziroma mi ga najde Jani (Gril)," je še dodala.

Članki iz rubrike