alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

špela trafela Svet24.si

Mlada znanstvenica, ki ne zna lenariti in odkriva ...

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

nu
nu
10 06.05.2019 08:35:18

Legenda 'ubila' TINO MAZE kot še nihče! Ima OGROMNO ČLOVEŠKIH SLABOSTI, razvajena je zaradi ...

Legendarni komentator Miran Ališič v intervjuju za Večer.

V sijajnem intervjuju je vsem dobro znani reporter spregovoril o realnosti v formuli ena, o svojih spominih na tragično preminulega Ayrtona Senno in še vedno skrivnostno odsotnega Michaela Schumacherja. Ob mnogih zanimivih poudarkih iz sveta bencinskih hlapov pa je Ališič govoril tudi o zadnjem delu svoje televizijske kariere, v katerem je za TV Slovenija komentiral žensko alpsko smučanje in spremljal pomemben del kariere Tine Maze.  

Z njo je, kot je znano, imel kar nekaj nesoglasij, o čemer je tokrat spregovoril najbolj jasno in glasno doslej. pa tudi najbolj ostro. "Tina Maze je odlična športnica, a imela je ogromno človeških slabosti. V vrhunskem športu ni dovolj biti le odličen športnik, ampak je treba tudi skrbeti za medijsko podobo in profesionalen poklicni odnos. Če nekdo pričakuje, da bom njegov navijač, se je pa zmotil. Jaz nisem tam, da bom navijač, ampak da povem, kaj se dogaja - dobro in slabo," je poudaril za Večer. 

In nadaljeval: "Moj naslovnik se bo pa odločil, čigav navijač bo. Sam sem bil vedno profesionalen, nikogar nisem po krivem obtoževal, zato sem enak odnos tudi pričakoval nazaj. A ekipa Mazejeve tega ni bila sposobna sprejeti, ker je bila napačno razvajena zaradi ostalih slovenskih medijev. Novinarji so bili njeni navijači," je v pogovoru za Večer prepričan Ališič, vi pa morate sami presoditi, kaj je želel povedati in ali se z njim strinjate ali pač ne.  

Značke: ališić, maze, večer

Članki iz rubrike