profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

su
su
3 25.03.2019 11:24:29

ŠOK! Ilka Štuhec brutalno iskreno o iskanju NOVE EKIPE! Če z mamo ne bi več mogli sodelovati, bi ...

Andrej Križ
Ilka Štuhec je na današnji tiskovni konferenci presenetila, celo šokirala z odločitvijo, da se je razšla s trenerjem Koštomajem in svojo zaupnico Anjo Šešum.

Kaj je botrovalo temu, ni jasno. Je pa Ilka razkrila, zakaj se je tako odločila in spremenila svojo ekipo. 

"Ekipa bo spremenjena. Res je, za mano ni ravno lahka sezona. V bistvu ena težjih ob vračanju pri poškodbi. Moja pričakovanja, nihanja, vzponi in padec. Prišla sem do točke, ko potrebujem neko spremembo. Zato sem se odločila, da v prihodnje ne bom več sodelovala z Gregom Koštomajem in Anjo Šešum," je dejala na tiskovni konferenci v Mariboru in nadaljevala. 

"Žal je šport tudi tak, da je treba sprejeti tudi velike in težke odločitev. To je bila ena zelo težkih. Grega in Anja sta bila z mano in nami v ogromno trenutkih, veliko smo dali skozi. Zelo sem jima hvaležna, ampak preprosto jima želim le najboljše v nadaljevanju kariere."

Za zdaj ni jasno, kakšna bo ekipa v prihodnje. Koliko strokovnjakov bo štela, toda Ilka je dala jasno vedeti, da je ona tista, ki sprejema odločitve in da je pri vsem brutalno iskrena.

"Za naprej se pogovarjamo, kako bo ekipa videti, ampak ni nič fiksnega. Boste izvedeli pravi čas. Vse se še dogovarjamo, nismo sprejemali odločitev. Ko bomo tako daleč, bomo vse sporočili," je začela. 

"To je bila povsem moja odločitev. Moja mama nima nič s tem. Ekipa je sestavljena zame in mora funkcionirati tako, da sem jaz zadovoljna. Tudi mama ve, da če kdaj slučajno pride do tega, da ne bi mogli več sodelovati po strokovni poti sodelovati, bi ostala moja mama. Čeprav je ona vodja ekipe, jaz sprejemam te odločitve. Nisva pa ostale same, saj imava še Aleša, Piko in vse ostale."

Zanimivo bo videti, kdo se bo odzval klicu najboljše smukačice in svetovne prvakinje iz Äreja. Najbrž ji strokovnjakov ne bo manjkalo

Članki iz rubrike