stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

šuu
šuu
0 23.03.2019 11:52:28

Robert Kranjec slekel SKAKALNI DRES in že skočil v nov šport?! Leteči Robi dobil ČUDOVITO DARILO iz rok VELIKEGA ZVEZDNIKA (foto)

Jurij Kodrun
Robert Kranjec se je poslovil od smučarskih skokov.

Bilo je lepo. Dokler je trajalo. Zdaj pa je vsega konec. Robert Kranjec je v soboto v Planici še zadnjič poletel in zajadral po zraku. Spet je preskočil 200 metrov in nato pomahal v slovo. Ob navijačih v deliriju. Leteči Robi se je poslovil na šampiona dostojen način. Priklonil pa se mu je tudi - šampion. In to kolesarski! Kranjca je v zunanjem studiu RTV Slovenije obiskal tudi Primož Roglič, nekdanji smučarski skakalec, ki je zdaj kolesarski zvezdnik. Roglič navdušuje na kolesu, toda svojih športnih korenin ni pozabil. Prišel je v Planico, ogledal si je poletel, priklonil se je velikemu šampionu, ki je smuči dokončno postavil v kot, in ga tudi obdaril.

Kranjec bo tako domov odšel bogatejši tudi za Rogličev kolesarski dres. Je kolesarski as morda s tem Kranjca želel spodbuditi, naj se po koncu ene športne kariere loti druge?! Kranjec rad sede tudi na kolo. Bržčas pa ima dovolj športnega garanja. Dopust, in to dolg, je zagotovo vse, kar se ta hip podi po njegovih mislih ...

roglic kranjec
vszi

Članki iz rubrike