Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za soboto, 22. februarja

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

STA
STA
4 22.03.2019 10:50:56

Kranjcu se je uresničila ŽELJA: Kljub temu, da se ni uvrstil na tekmo, bo LETEL TUDI DANES!

m24.si
Slovenski skakalni junak Robert Kranjec, ki bo na sobotni moštveni tekmi med obema serijama še zadnjič poletel na letalnici bratov Gorišek in nato postavil smuči v kot, bo v dolini pod Poncami letel tudi danes. Prireditelji so mu izpolnili željo, da bi po ponesrečenih kvalifikacijah nekako ostal v ritmu in ga umestili med predskakalce.:

Sedemintridesetletni skakalni veteran Kranjec je nastopil v četrtkovih kvalifikacijah, a ga je po dveh izjemnih poletih na treningu nato prav v kvalifikacijski seriji polomil.

Po kvalifikacijah je obžaloval zamujeno priložnost in kot enega od razlogov za ponesrečen nastop izpostavil tudi dejstvo, da mu je to zimo manjkalo konstantnosti, da ni v ritmu."Ni konstantnosti, nisem bil v ritmu in to je moj problem. Oba skoka za trening sta mi odlično uspela, nato pa sem hotel pri kvalifikacijskem še nekaj dodati, pa sem ga polomil. Tako je," je z rameni skomignil eden najboljših slovenskih letalcev vseh časov, ki je vseeno svojo rekordno znamko poletov čez 200-metrsko črto premaknil na 209: "Razočaran sem. Povsem dovolj bi bilo, če bi prikazal takšen polet kot na treningih, a tekma te potegne, da hočeš še več."

Zdaj bo imel priložnost, da rekordno znamko poletov čez 200 m še dodatno izboljša. Zaželel si je, da bi imel pred zadnjim nastopom, poslovilnim, ko mu bo z zastavico pomahala hčerka Pika, še kakšno priložnost za skok, da ne bi povsem padel ven iz ritma.

Članki iz rubrike