IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

izgubljena kuverta Svet24.si

Jasna je na ulici našla kuverto z listkom in 7000...

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

otrok, vožnja, avto Svet24.si

8-letnik si je od mamice spet "sposodil" avto! ...

kmetija 8 Svet24.si

FOTO: V tem razkošju bodo živeli novi tekmovalci...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

STA
STA
4 22.03.2019 10:50:56

Kranjcu se je uresničila ŽELJA: Kljub temu, da se ni uvrstil na tekmo, bo LETEL TUDI DANES!

m24.si
Slovenski skakalni junak Robert Kranjec, ki bo na sobotni moštveni tekmi med obema serijama še zadnjič poletel na letalnici bratov Gorišek in nato postavil smuči v kot, bo v dolini pod Poncami letel tudi danes. Prireditelji so mu izpolnili željo, da bi po ponesrečenih kvalifikacijah nekako ostal v ritmu in ga umestili med predskakalce.:

Sedemintridesetletni skakalni veteran Kranjec je nastopil v četrtkovih kvalifikacijah, a ga je po dveh izjemnih poletih na treningu nato prav v kvalifikacijski seriji polomil.

Po kvalifikacijah je obžaloval zamujeno priložnost in kot enega od razlogov za ponesrečen nastop izpostavil tudi dejstvo, da mu je to zimo manjkalo konstantnosti, da ni v ritmu."Ni konstantnosti, nisem bil v ritmu in to je moj problem. Oba skoka za trening sta mi odlično uspela, nato pa sem hotel pri kvalifikacijskem še nekaj dodati, pa sem ga polomil. Tako je," je z rameni skomignil eden najboljših slovenskih letalcev vseh časov, ki je vseeno svojo rekordno znamko poletov čez 200-metrsko črto premaknil na 209: "Razočaran sem. Povsem dovolj bi bilo, če bi prikazal takšen polet kot na treningih, a tekma te potegne, da hočeš še več."

Zdaj bo imel priložnost, da rekordno znamko poletov čez 200 m še dodatno izboljša. Zaželel si je, da bi imel pred zadnjim nastopom, poslovilnim, ko mu bo z zastavico pomahala hčerka Pika, še kakšno priložnost za skok, da ne bi povsem padel ven iz ritma.

Članki iz rubrike