Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 11.03.2019 18:18:08

Italijan Zingerle slavil na veleslalomu za evropski pokal v Kranjski Gori, Božič 44.

Italijan Hannes Zingerle je zmagovalec veleslaloma za evropski pokal v Kranjski Gori. Drugo mesto je osvojil Avstrijec Stefan Brennsteiner (+0,44), tretji je bil Norvežan Lucas Braathen (+0,94). Najboljši Slovenec je bil Borut Božič na 44. mestu (+7,80).

Nejc Naraločnik in Žan Špilar sta tekmo končala z odstopom v drugi vožnji, Štefan Hadalin je nastopil samo v prvi vožnji. Hadalina v torek čaka pot v Andoro, kjer bo v nedeljo nastopil na finalnem slalomu sezone svetovnega pokala kot 18. slalomist v slalomskem seštevku. Jure Čas se ni kvalificiral v drugo vožnjo.

Po 58. Pokalu Vitranc Kranjska Gora danes in v torek gosti finalni tekmi evropskega pokala moških v tehničnih disciplinah. Najprej je bil na sporedu veleslalom, nato še slalom. Tako kot danes se bo tudi jutri na slalomu prva vožnja začela ob 9.30, druga bo na sporedu ob 12.30.



V veleslalomskem seštevku evropskega pokala je slavil danes tretji Norvežan Braathen. Slovenski smučarji letos niso posegali po veleslalomskih točkah v po kakovosti drugorangiranem tekmovanju alpskih smučarjev.

Čez mejo na italijanskem smučišču Sella Nevea oziroma slovensko Na Žlebeh potekajo v tem tednu finalne tekme sezone evropskega pokala v hitrih disciplinah, medtem ko bo italijanska Folgaria ob koncu tedna prizorišče ženskega finala sezone evropskega pokala v veleslalomu in slalomu.

Članki iz rubrike