Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

zu
zu
4 04.03.2019 11:42:05

Besede, KI ODMEVAJO! Nasvet FILIPA FLISARJA po noči v priporu: Poiščite si boljše ...

Instagram / Filip Flisar
Po velikem incidentu, ki ga je zakuhal Filip Flisar, je eden od najboljših zimskih športnikov Slovenije spregovoril o noči v priporu.

Že v nedeljo smo poročali o tem, da je slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar je med petkovim pustovanjem na Ptuju pregloboko pogledal v kozarec in zakuhal pravi incident. Flisar se je pod vplivom alkohola najprej spravil na reklamni pano, nato pa se je znesel še nad policijskim vozilom in razbil vetrobransko steklo. Ker ga policisti niso mogli umiriti, so ga odpeljali na policijsko postajo, kjer so ga pridržali do streznitve in ga v soboto zjutraj izpustili.

Flisar je takoj stopil pred kamere in mikrofone ter dodal, da bo sprejel vse posledice, ki ga čakajo. Hkrati pa je v pogovoru za Siol razkril, kako je noč preživel v priporu: "Ponavljam, kar sem storil, ni prav. Tudi jaz pa sem le človek. Tudi jaz sem krvav pod kožo. Če kdo misli, da je preprosto biti Filip Flisar, se mi lahko kakšen dan pridruži, pa bo videl, da ni vse tako zelo lepo. Prevelikega udobja v priporu ni, zato bi vsem svetoval, naj poiščejo boljše nastanitve v mestu." 

Članki iz rubrike