cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

zu
zu
0 01.03.2019 08:50:12

ŠOKANTEN POSNETEK: Posneli so ga z IGLO V ROKI in vse pokazali javnosti! (video)

Policijska racija na prizorišču svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Seefeldu, povezana z dopinškimi kršitvami, je močno odmevala v športni javnosti.

V Avstriji in Nemčiji so pred dnevi aretirali devet oseb. Prve informacije so govorile o petih športnikih iz Avstrije, Kazahstana in Estonije. Ob športnikih, med njimi sta bila dva avstrijska smučarska tekača, naj bi aretirali tudi zdravnika nemške reprezentance in njegovega sodelavca.


Enega od aretiranih so Avstrijci ujeli dobesedno pri dejanju, saj so ob preiskavi odkrili, da je imel pri sebi posodo s krvjo za transfuzijo. Pojavili so se namigi, da so ga pri tem celo posneli, zdaj pa se je to izkazalo za popolnoma resnično informacijo. Še več, šokanten posnetek je končal na svetovnem spletu, ogledate si ga lahko tudi spodaj.

Šlo je za Maxa Haukeja, ki na posnetku sedi na kavču. Zraven stoji avstrijski policist, ki ga vpraša, ali je še kdo v stanovanju, smučarski tekač pa mu je odgovoril, da ne. Brez dvoma ga bo ta posnetek zaznamoval za celo življenje, kot so še pojasnili Avstrijci, pa prijeti športniki naj ne bi bili del kriminalne združbe, temveč so prepovedana sredstva zgolj uporabljali.

Značke: hauke, smučarski-tek

Članki iz rubrike