Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
1 08.02.2019 14:47:20

Slabe novice iz Areja: Slovenski smukač HUJE POŠKODOVAN?!

Reuters
Iz Areja prihajajo slabe vesti. Na drugem treningu smuka se je poškodoval najboljši slovenski smukač ta hip Martin Čater.

Šestindvajsetletni Celjan se je normalno pripeljal v cilj, nato pa začutil bolečino v kolenu. Čatra so poslali na pregled z magnetno resonanco, po kateri bo več znanega o njegovem zdravstvenem stanju.

Čater je bil najboljši Slovenec na superveleslalomu na SP v Areju, ki ga je končal na 13. mestu. Za zmagovalcem, Italijanom Dominikom Parisom, je zaostal 59 stotink sekunde.



Čater je padel pred zadnjim skokom, se pobral in normalno pripeljal v cilj, nato pa je v ciljni areni začutil bolečino. Uradno tako velja 26. čas njegove vožnje, ko je manj kot sekundo zaostal za vodilnim na treningu Parisom.

"Odpravljamo se v bolnišnico v Are. Že danes bodo Čatru v Östersundu opravili pregled z magnetno resonanco. Gre za sum strgane križne vezi v levem kolenu," je predstavnikom slovenskih medijev sporočila predstavnica za odnose z javnostmi pri Smučarski zvezi Slovenije Špela Pretnar, ki je z ekipo na Švedskem.

Članki iz rubrike