zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ue
ue
1 03.02.2019 14:52:44

ZAKAJ je imela Mikaela SHIFFRIN tak POGLED takoj po zmagi v Mariboru? Tule je NJENA RESNICA! (video)

Jurij Kodrun
Ameriška smučarska šampionka je govorila o sceni po prihodu v cilj na petkovem veleslalomu za Zlato lisico.

Shiffrinova je bila vodilna po prvem teku, v drugem pa izgubila nekaj časa, a vseeno se je ob prihodu v cilj ob njenem imenu pokazala zelena barva. Američanka je imela isti čas kot Slovakinja Petra Vlhova, zaman pa smo čakali na znake veselja ob zmagi.

Kar nekaj časa je zgolj gledala okrog sebe, bilo je videti, kot da pogled ni ravno najlepši, mnogi so bili celo prepričani, da je razočarana in jezna, ker ni bila edina zmagovalka. Zdaj je o tem spregovorila kar sama Shiffrinova, ki je na Facebooku strnila misli po koncu tekem za Zlato lisico.



Na prvem mestu se je zahvalila Mariboru, super navijačem, organizatorjem, da so v težkih razmerah zaradi dežja in toplega vremena pripravili najboljšo možno progo. Čestitala je tekmicam, ob koncu pa se dotaknila teme veleslalom in njen obraz v izteku.

"Dobila sem veliko vprašanj o moji 'reakciji' po prečkanju ciljne črte. Ljudje so mi rekli, da sem bila videti res razočarana in slabe volje - želim vam zagotoviti, da temu NI BILO tako. Zame je težko premleti in zbrati misli o vsem, kar se je zgodilo, takoj po koncu dirke, ko pridem skozi cilj. Včasih potrebujem minuto, da zberem misli, toda kamera je ves čas zraven in vidite takojšnjo reakcijo, ki se lahko tudi narobe razume. Da zaključim: konec tedna je bil spektakularen in res sem bila vesela za OBE tekmi!," je zapisala Shiffrinova.

Članki iz rubrike