Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

sta
sta
0 09.01.2019 17:53:06

Gisin namerava še tekmovati

Profimedia
Švicarski alpski smučar Marc Gisin, ki je 15. decembra hudo padel na smuku za svetovni pokal v Val Gardeni, smuči ne namerava postaviti v kot in si želi še tekmovati. V letošnji sezoni tega najbrž ne bo mogel, verjame pa, da bo pripravljen za naslednjo sezono.

"Padec mi ni vzel poguma, glede na okoliščine so moji občutki odlični. Zdravniki so presenečeni in zadovoljni, kako napredujem, toda še so težave, potreben bo čas, da se bom popolnoma pozdravil in da se bom vrnil na smučišča. Moram pa priznati, da sem imel pri padcu tudi nekaj sreče, poškodbe bi lahko bile še bolj hude," je v pogovoru za švicarsko televizijo dejal 30-letni smučar, ki si je ob padcu zlomil nekaj reber, poškodoval pljuča in kolk. Na intenzivni negi bolnišnice v Luzernu je preživel skoraj teden, zdaj pa opravlja rehabilitacijo.

"To ni moja prva težja poškodba. Navajen sem se vračati, verjamem, da mi bo to uspelo tudi tokrat," je še dodal brat bolj uspešnih deklet, nekdanje olimpijske prvakinje v smuku Dominique, in aktualne olimpijske prvakinje v kombinaciji Michelle.

Članki iz rubrike