peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. marca

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

sta
sta
0 09.01.2019 17:53:06

Gisin namerava še tekmovati

Profimedia
Švicarski alpski smučar Marc Gisin, ki je 15. decembra hudo padel na smuku za svetovni pokal v Val Gardeni, smuči ne namerava postaviti v kot in si želi še tekmovati. V letošnji sezoni tega najbrž ne bo mogel, verjame pa, da bo pripravljen za naslednjo sezono.

"Padec mi ni vzel poguma, glede na okoliščine so moji občutki odlični. Zdravniki so presenečeni in zadovoljni, kako napredujem, toda še so težave, potreben bo čas, da se bom popolnoma pozdravil in da se bom vrnil na smučišča. Moram pa priznati, da sem imel pri padcu tudi nekaj sreče, poškodbe bi lahko bile še bolj hude," je v pogovoru za švicarsko televizijo dejal 30-letni smučar, ki si je ob padcu zlomil nekaj reber, poškodoval pljuča in kolk. Na intenzivni negi bolnišnice v Luzernu je preživel skoraj teden, zdaj pa opravlja rehabilitacijo.

"To ni moja prva težja poškodba. Navajen sem se vračati, verjamem, da mi bo to uspelo tudi tokrat," je še dodal brat bolj uspešnih deklet, nekdanje olimpijske prvakinje v smuku Dominique, in aktualne olimpijske prvakinje v kombinaciji Michelle.

Članki iz rubrike