stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
4 01.10.2018 14:00:28

DRAMA! Štuhčeva PREPREČILA DOSTOP MASSIJU - dodatno preseneča vloga ILKINEGA FANTA!?

Grega Wernig
Ilka Štuhec se po sanirani poškodbi kolena letos vrača v svetovni pokal. In pri tem preizkuša prav vse metode, za kakšno stotinko manj na stezi.

Zato veliko časa preživi tudi na drugačnih testiranjih, kot je bilo ob dnevu najboljših smučarjev, inženirji, trenerji in opremljevalci smučarske opreme v vetrovniku tik čez mejo v Italiji, kot poroča Dnevnik. 

Ilka Štuhec se je odzvala vabilu v Sovodenj pri Gorici, kjer je skupaj z nekaterimi ostalimi smučarji (med njimi tudi Boštjan Kline) tesitrala tako opremo kot pozicijo na smučeh v 50-metrskem vetrovniku. No, bolj presenetljiv pa je podatek, da je po poročanju Dnevnika Mariborčanka preprečila vstop v vetrovnik Andrei Massiju, nekdanjemu trenerju Tine Maze ob večini njenih večjih uspehov v svetu alpskega smučanja.

Kot piše Dnevnik, so šle stvari takole. Massija, nekdanjega vodjo ekipe Tine Maze je poklical Beni Matti, vodja tekmovalne ekipe pri švicarskem proizvajalcu Stöckliju. Toda Alberto Olivetto, s katerim sta sodelovala več let, Massija ni spustil naprej. Massijeve prisotnosti naj si po Olivettovih besedah ni želela Ilka Štuhec. Kot trdi Dnevnik, Massi tega ni najbolje sprejel in se je z Olivetto sporekel. 

Olivetto je sicer lastnik podjetja Energiapure, ki se ukvarja s smučarskimi dresi. Dodatno zanimivo pa je pri vsem skupaj to, da je Matti - torej človek, ki naj bi povabil Massija - veljal za življenjskega sopotnika Štuhčeve, ki je nato Massiju pristop preprečila. 

massi maze
STA

Članki iz rubrike