aljosa bagola prava Odkrito.si

Aljoša Bagola žaluje

slon Svet24.si

Tedenski horoskop: zadeva ni niti najmanj brezupna...

Louise Hay Petisvet

Louise Hay: Blagoslovite svoje račune

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Lucila Solá_al pacino Svet24.si

FOTO: Ima novo! In to še enkrat mlajšo od njega

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Marko Potrč in Lili Žagar Njena.si

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

zu
zu
0 19.07.2018 08:33:43

Prevc pokazal, kako je videti noga in spregovoril o neznani zdrizasti snovi v gležnju (foto)

www.alesfevzer.com
Peter Prevc se je prvič po operaciji oglasil svojim navijačem. V fotografiji in besedi.

Najboljši slovenski smučarski skakalec zadnjih let, Peter Prevc, je v sredo ponovno prestal poseg na levem gležnju, ki mu je prekrižal zastavljene načrte za letošnjo poletno sezono. Zapletov pri operaciji in dveurni anesteziji ni bilo, po njej se počuti dobro, zaenkrat pa še ne more povedati, kdaj se bo vrnil k treningom.

Zagotovo ne bo hitel kot po aprilski prvi operaciji, v petek ima naslednji pregled pri zdravnikih, po katerem bo mogoče znano več.

"Šlo je za artroskopijo gležnja, za ponovno operacijo, saj se zatekanje ni ustavilo. Ko so ga odprli, so videli, da je notri neka zdrizasta snov, ki je zaenkrat še neznanega izvora. Snov je odšla na preiskave, da se razišče, za kaj gre in kako je do tega prišlo. Odstranili so jo, videli pa so tudi, da je tisto, kar se je naredilo tri mesece nazaj, v redu. Zdaj se je to vnetje pojavilo, vezi in kosti pa so cele," je po operaciji dejal Prevc, ki zdaj načrtuje počitek.

Njegovi kolegi bodo kmalu nastopili na poletni veliki nagradi v Wisli. In kaj bo v tem času počel Prevc? "Glede na to, da sem zdaj prikovan v ležeč položaj, bo televizija kar gorela. Dobro, da se odvija Tour, seveda pa bom sigurno pogledal tudi skoke, kako so videti po televiziji, saj prav velikokrat za to še nisem imel priložnosti."

Članki iz rubrike