ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

Cotswolds Svet24.si

Vsa resnica o njunem zakonskem življenju

samorog 2 Petisvet

Samorogi so ob nas, a ne kličite jih, kadar ...

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

su
su
5 14.07.2018 07:15:20

Bo Slovenija dobila novo ZVEZDO?! Andrea Massi se VRAČA V SLOVENIJO, ne boste verjeli, kaj bo počel!

Andrea Massi je večinoma sodeloval z moško reprezentanco.
M24
Tvorec velikih uspehov Tine Maze, njen partner in oče Tinine deklice Anouk, se je vrnil v slovensko smučarsko ekipo.

Andrea  Massi, kontroverzni Italijan brez dlake na jeziku, se je odločil, da se vrne v slovensko smučanje. Toda ne kot svetovalec Smučarske zveze Slovenije, ampak kot svetovalec družinske ekipe Dvornik.

"Na denarni ravni je bila ponudba zveze nižja od tiste iz leta 2002, ko me je v reprezentanco povabil Rasto Ažnoh, pa čeprav se pri SZS hvalijo s proračunom v višini dva milijona evrov. Njihova prva težava so bila moja oblačila, kar je smešno. Moji pokrovitelji namreč niso konkurenčni pokroviteljem SZS. Imam svojo ekipo, imam svoje barve," je v pogovoru za Sportal dejal Massi, ki bo v ekipi Dvornik svetovalec in kondicijski trener, skrbel pa bo predvsem za razvoj najmlajše, Neje Dvornik, ki je kot prva Slovenka, ki je rojena po letu 2000, nastopila na tekmi svetovnega pokala.

V ekipi dela kot trener tudi Mitja Kunc, ki je imel z Massijem odmevno afero na SP Schladmingu. Toda Massi je v pogovoru za Sportal dejal, da v tem ne vidi težav: "Jaz sem zamerljiv. Konkretno, z Iztokom Klančnikom ne bi sodeloval. Mitja Kunc? Je nekdanji vrhunski športnik in ima zaradi tega moje spoštovanje. Vedno me zanimajo rezultati, pa če je človek športnik ali kmet. Kunc je imel rezultate. Zato si zasluži spoštovanje. To spoštovanje gre prek najine afere z radijskimi postajami. Kar se je zgodilo v Schladmingu, se je pač zgodilo. Znam naprej. Ne vidim težav."

Značke: andrea-massi, dvornik

Članki iz rubrike