roblek 1 Odkrito.si

Slovo znanega Slovenca: le redki so vedeli za to

audi Svet24.si

FOTO: Živijo v študentskem domu in vozijo drage ...

Čakre Petisvet

Ko čakre ne delujejo, se lomita telo in duh

nisku, prometna nesreča Svet24.si

Nagi sedli v avto, sosede strpali v prtljažnik in...

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan prvič sama: to jo je povsem "zvilo"

noge Najstnica.si

Preprost recept: Naravna krema za britje

bar pretep Njena.si

Jasmina pretepla Laro in zapustila šov!

zu
zu
4 20.06.2018 18:45:01

SLABE vesti iz tabora naših SKAKALCEV! Peter Prevc naredil VELIKO TRAPARIJO! KAJ se DOGAJA?

Martin Metelko
Najboljši slovenski skakalec Peter Prevc odstranjen s treningov.

Kot poroča Sportal Peter Prevc te dni ne sme trenirati. Zaradi težav z gležnjem mora nujno počivati, saj je po aprilski operaciji gležnja prehitro začel trenirati.

Kot je povedal za Sportal mu je v stopalu začela zaraščati kost, ki je omejevala gibljivost. Z operacijo so mu to odstranili, a zdaj pravi, da je začel prehitro spet trenirati. "Nisem čutil bolečine in sem treniral na polno, čeprav so mi dejali zdravniki, da je prezgodaj. Žal so se pojavila vnetja. Zdaj sem prisiljen počakati, da se vse skupaj umiri," je za Sportal dejal prvi mož slovenske skakalne reprezentance.

Peter je še dejal, da je bilo na začetku maja na treningih vse dobro, a le kakšen teden. "Ko treniraš preveč in naslednji dan ni nič reakcije, treniraš še bolj zavzeto. Nato pa tretji dan vidiš, da si naredil traparijo," priznava danes.

V naslednjih 14 dneh bo imel popolni premor od treningov, zdaj so zanj v ospredju terapije, nato ga čaka pregled pri zdravniku, ki bo odločil, ali bo še moral počakati ali bo lahko začel trenirati.

A vse ni tako črno, če bo šlo, tako kot bi moralo iti, Sportal poroča, da bi moral Peter čez kakšen mesec dni že normalno skakati.

Članki iz rubrike