TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horopskop za torek, 25. junija

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

tanja ribič 2 Njena.si

Tanja Ribič odkriva 'bosanske piramide'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

zu
zu
4 20.06.2018 18:45:01

SLABE vesti iz tabora naših SKAKALCEV! Peter Prevc naredil VELIKO TRAPARIJO! KAJ se DOGAJA?

Martin Metelko
Najboljši slovenski skakalec Peter Prevc odstranjen s treningov.

Kot poroča Sportal Peter Prevc te dni ne sme trenirati. Zaradi težav z gležnjem mora nujno počivati, saj je po aprilski operaciji gležnja prehitro začel trenirati.

Kot je povedal za Sportal mu je v stopalu začela zaraščati kost, ki je omejevala gibljivost. Z operacijo so mu to odstranili, a zdaj pravi, da je začel prehitro spet trenirati. "Nisem čutil bolečine in sem treniral na polno, čeprav so mi dejali zdravniki, da je prezgodaj. Žal so se pojavila vnetja. Zdaj sem prisiljen počakati, da se vse skupaj umiri," je za Sportal dejal prvi mož slovenske skakalne reprezentance.

Peter je še dejal, da je bilo na začetku maja na treningih vse dobro, a le kakšen teden. "Ko treniraš preveč in naslednji dan ni nič reakcije, treniraš še bolj zavzeto. Nato pa tretji dan vidiš, da si naredil traparijo," priznava danes.

V naslednjih 14 dneh bo imel popolni premor od treningov, zdaj so zanj v ospredju terapije, nato ga čaka pregled pri zdravniku, ki bo odločil, ali bo še moral počakati ali bo lahko začel trenirati.

A vse ni tako črno, če bo šlo, tako kot bi moralo iti, Sportal poroča, da bi moral Peter čez kakšen mesec dni že normalno skakati.

Članki iz rubrike