aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

zu
zu
4 20.06.2018 18:45:01

SLABE vesti iz tabora naših SKAKALCEV! Peter Prevc naredil VELIKO TRAPARIJO! KAJ se DOGAJA?

Martin Metelko
Najboljši slovenski skakalec Peter Prevc odstranjen s treningov.

Kot poroča Sportal Peter Prevc te dni ne sme trenirati. Zaradi težav z gležnjem mora nujno počivati, saj je po aprilski operaciji gležnja prehitro začel trenirati.

Kot je povedal za Sportal mu je v stopalu začela zaraščati kost, ki je omejevala gibljivost. Z operacijo so mu to odstranili, a zdaj pravi, da je začel prehitro spet trenirati. "Nisem čutil bolečine in sem treniral na polno, čeprav so mi dejali zdravniki, da je prezgodaj. Žal so se pojavila vnetja. Zdaj sem prisiljen počakati, da se vse skupaj umiri," je za Sportal dejal prvi mož slovenske skakalne reprezentance.

Peter je še dejal, da je bilo na začetku maja na treningih vse dobro, a le kakšen teden. "Ko treniraš preveč in naslednji dan ni nič reakcije, treniraš še bolj zavzeto. Nato pa tretji dan vidiš, da si naredil traparijo," priznava danes.

V naslednjih 14 dneh bo imel popolni premor od treningov, zdaj so zanj v ospredju terapije, nato ga čaka pregled pri zdravniku, ki bo odločil, ali bo še moral počakati ali bo lahko začel trenirati.

A vse ni tako črno, če bo šlo, tako kot bi moralo iti, Sportal poroča, da bi moral Peter čez kakšen mesec dni že normalno skakati.

Članki iz rubrike