Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

su
su
0 09.06.2018 09:34:45

Razkrita skrivnost ILKE ŠTUHEC! Kdo bi si mislil, šampionka je v LJUBEZENSKI ZVEZI z ...

Ilka Štuhec
instagram
Najboljša slovenska smučarka, svetovna smukaška prvakinja Ilka Štuhec, se bo v novi sezoni vrnila na tekme svetovnega pokala. In tudi notranje zadovoljna, saj uživa v ljubezni.

Seveda ni naključje, da je Ilka partnerja oziroma fanta našla v smučarskem svetu. Spoznala ga je leta 2016, ko se je spomladi odločila, da bo zamenjala smuči in presedlala k švicarskemu podjetju Stöckli. Že takrat je bil Beni Matti vodja tekmovalne ekipe švicarskega podjetja. In tako se je začelo. Matti in Ilka sta se kmalu zbližala in spomladi 2017 sta postala par. Da sta si zelo blizu, se je videlo že na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu, ko je Matti Ilko po smukaški zlato kolajni res toplo objel; objem, ki je bil več kot prijateljski.

Zaljubljenca sta svojo zvezo več kot leto dni uspešno skrivala, zdaj pa je le prišla na svetlo. Seveda sta Ilka in Beni veliko prostega časa preživela skupaj, vendar sta morala nekajkrat tudi potrpeti, saj so se njune službene poti večkrat razhajale. Posebej v pretekli sezoni, ko je bila Ilka bolj ali manj doma. Toda ni čudno, da je potovala na bližnje tekme svetovnega pokala, da se je lahko dobila s svojim izbrancem. Trenutno uživata na počitnicah na idiličnih Maldivih, Ilka pa je na fotografijah, ki jih je objavila na družbenih omrežjih, res videti srečna. Res ji privoščimo, saj je morala v svojem življenju prestati marsikaj; dala je vse, kar je imela v sebi, da se je prebila v smučarski vrh, zdaj pa naj uživa še v duševni sreči.

Članki iz rubrike