burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 16. novembra

duhovno srce Petisvet.si

Od danes pričakujte nemogoče!

musulin 1 Svet24.si

Jutri naj bi množično iskali pogrešanega ...

michelle obama barrack obama Svet24.si

Hotela je zapustiti svojega Baracka

lasje, pričeska Najstnica.si

Ti izpadajo lasje?

kajza2 Njena.si

Iz kajže se je slišalo hlipanje

su
su
0 09.06.2018 09:34:45

Razkrita skrivnost ILKE ŠTUHEC! Kdo bi si mislil, šampionka je v LJUBEZENSKI ZVEZI z ...

Ilka Štuhec
instagram
Najboljša slovenska smučarka, svetovna smukaška prvakinja Ilka Štuhec, se bo v novi sezoni vrnila na tekme svetovnega pokala. In tudi notranje zadovoljna, saj uživa v ljubezni.

Seveda ni naključje, da je Ilka partnerja oziroma fanta našla v smučarskem svetu. Spoznala ga je leta 2016, ko se je spomladi odločila, da bo zamenjala smuči in presedlala k švicarskemu podjetju Stöckli. Že takrat je bil Beni Matti vodja tekmovalne ekipe švicarskega podjetja. In tako se je začelo. Matti in Ilka sta se kmalu zbližala in spomladi 2017 sta postala par. Da sta si zelo blizu, se je videlo že na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu, ko je Matti Ilko po smukaški zlato kolajni res toplo objel; objem, ki je bil več kot prijateljski.

Zaljubljenca sta svojo zvezo več kot leto dni uspešno skrivala, zdaj pa je le prišla na svetlo. Seveda sta Ilka in Beni veliko prostega časa preživela skupaj, vendar sta morala nekajkrat tudi potrpeti, saj so se njune službene poti večkrat razhajale. Posebej v pretekli sezoni, ko je bila Ilka bolj ali manj doma. Toda ni čudno, da je potovala na bližnje tekme svetovnega pokala, da se je lahko dobila s svojim izbrancem. Trenutno uživata na počitnicah na idiličnih Maldivih, Ilka pa je na fotografijah, ki jih je objavila na družbenih omrežjih, res videti srečna. Res ji privoščimo, saj je morala v svojem življenju prestati marsikaj; dala je vse, kar je imela v sebi, da se je prebila v smučarski vrh, zdaj pa naj uživa še v duševni sreči.

Članki iz rubrike