GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Robert Pogačar
Robert Pogačar
6 30.05.2018 08:17:47

VELIKANSKI PREOBRAT: Primož Peterka dobil službo, zveza mu je ponudila delovno mesto, ki ga do zdaj še ni bilo!

M24
Potem ko so na dvakratnega skupnega zmagovalca svetovnega pokala sprva kar malce pozabili, so mu pri SZS le našli novo zaposlitev.

Ekipin članek o tem, da je nekdanji šampion, ki je zadnjih sedem let deloval kot pomočnik trenerja v ženski reprezentanci, po zamenjavi glavnega trenerja te ekipe Staneta Baloha ostal brez zaposlitve in da ga skoraj dva meseca o tem nihče ni niti obvestil, je kar močno odjeknil. Mnenja so bila različna, od tega, da se z nekdanjimi šampioni tako ne dela, do tega, da tudi Primož Peterka ni nič drugačen od drugih ljudi in naj si pač poišče službo. To so mu vendarle pomagali najti na SZS. Odslej bo deloval v kranjski skakalni šoli, kjer bo odgovoren predvsem za osnovnošolce, ki se vanjo šele nameravajo vključiti.

"Primoža smo vključili v Državni panožni center v Kranju, kjer bo skrbel za tretjo triado. To rešitev smo imeli zanj predvideno že prej, le do konca je bilo treba izpeljati dogovore. Skrbel bo za mlade skakalce, ki so na prehodu iz osnovne v srednjo šolo. On je vendarle šampion, ki bo svoje znanje na mladino gotovo znal dobro prenesti," je odločitev o novem delovnem mestu za Primoža pojasnil predsednik zbora in odbora za skoke Ljubo Jasnič.


Zmagovalec svetovnega pokala v letih 1997 in 1998 je s takšno rešitvijo zadovoljen: »Konkretno se še nismo vsega dogovorili in moram še videti, kako bo moje delo potekalo. Dogovor je tak, da naj bi zadnji triadi osnovnošolcev pomagal pri prehodu v skakalno šolo in ta prehod koordiniral. Skakalci in skakalke bodo nanj tako bolje pripravljeni.«

Ob vprašanju, ali je to korak naprej ali nazaj v njegovi trenerski karieri, pa je Peti odgovoril ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike