mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

zu
zu
1 21.05.2018 10:37:22

Najprej velikanski ŠOK za Peterko, zdaj pa neprijetno čakanje: Podrobnosti RAZKRIVA njegova ŽENA!

Renata in Primož Peterka sta preživela številne vzpone in padce, zdaj pa čakata, kako bo z njegovo službo.
Revija Zvezde
Pred slabima dvema tednoma je slovensko smučarsko javnost presenetila novica, da legendarnega slovenskega smučarskega skakalca Primoža Peterke ni več med trenerji.

Dvakratni skupni zmagovalec svetovnega pokala Primož Peterka je bil od leta 2011 pomočnik trenerja v ženski skakalni reprezentanci. Čeprav mu je bilo dan po Planici rečeno, da bo vse ostalo po starem, ga zdaj ni več na nobenem seznamu. Nadaljevanje njegove trenerske kariere je pod vprašajem, v negotovosti bo moral čakati do konca tega meseca.

"Pri naju se ves čas nekaj dogaja, tako da nama zlepa ne utegne biti dolgčas. Leta minevajo s svetlobno hitrostjo in samo od najine poroke jih je te dni poldrugo desetletje," je za revijo Zvezde uvodoma povedala žena našega nekdanjega skakalnega asa Renata Bohinc Peterka, ki je v svoji uspešni karieri dosegel, kar se je doseči dalo, in nizal rekorde kot za stavo.



Slovenijo je ponesel v višave smučarskih skokov, po koncu kariere pa je nazadnje delal kot pomočnik trenerja ženske smučarske reprezentance, kjer je bil dragocena pomoč našim skakalkam, ki so Petra vzele za svojega, pogosto pa ga spraševale tudi za nasvete. Vendar očitno ne bo več tako, saj so pri Smučarski zvezi Slovenije zamenjali vodstvo reprezentanc in tako je tudi Primoževa prihodnost v negotovosti.

"Rekli so mu, da naj počaka do konca maja, potem pa bomo videli, kako naprej. To se mi ne zdi pošteno, saj je Primož deloven in priden človek. Seveda ga tudi zdaj podpiram, tako kot že vsa leta prej, ki so bila res polna vzponov in padcev," pravi Renata, ki ji je uspelo kljub moževi nenehni odsotnosti poskrbeti za njune tri otroke. Maj je star šestnajst let in je nadarjen športnik, od mame in očeta višji za celo glavo. Obiskuje drugi letnik športne gimnazije, kjer mu gre prav dobro. Gaja je stara trinajst let, najmlajša Stela pa bo 25. maja praznovala deseti rojstni dan.

Značke: peterka, renata, primož

Članki iz rubrike