Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

sta
sta
1 27.03.2018 21:35:08

Poškodba Maruše Ferk

Maruša Ferk se je poškodovala v prvi vožnji smukaške preizkušnje alpskih smučark na Krvavcu za točke Fis in državno prvenstvo.

Ferkova je startala kot prva, a se je njena vožnja končala s padcem. Gorenjko so prepeljali v dolino ter v ljubljanski klinični center, kjer so ugotovili poškodbo kolena.

Devetindvajsetletna tekmovalka z Blejske Dobrave je po padcu tožila nad bolečinami v levem kolenu. Ker bolečine niso popustile, so jo prepeljali v dolino. Od krvavške Plaže do hotela Krvavec je tekmovalko na hrbtu prenesel Andrej Šporn, ki je letos na Pokalu Vitranc v Kranjski Gori sklenil kariero na najvišji tekmovalni ravni.



Smukaški preizkušnji članic in članov za državno prvenstvo Slovenije s startom na Zvohu in v dveh vožnjah so kasneje zaradi poslabšanja vremena odpovedali.

"Ferkova si je poškodovala levo koleno. Takoj je bila odpeljana v UKC Ljubljana, kjer jo je pregledal dr. Anže Kristan. Napravljena je bila tudi magnetna resonanca, ki je pokazala natrgano notranjo stransko vez. Križna vez in meniskus sta na srečo cela. Potrebna bo večtedenska rehabilitacija, ki se bo začele že s sredo," so sporočili s Smučarske zveze Slovenije.

Članki iz rubrike