Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

zu
zu
0 25.03.2018 12:52:58

BOMBA iz Planice: Usoda Gorana Janusa pretresla slovenske športne kroge!

Presenetljiva, a hkrati pričakovana novica!

Iz zelo zanesljivih virov smo uspeli izvedeti, da Goran Janus najverjetneje od srede naprej ne bo več trener slovenskih smučarskih skakalcev. Vodstvo reprezentance je še razkrilo, da ima na voljo nekaj kandidatov, med katerimi se bo odločilo v naslednjih dneh, je sporočil Ljubo Jasnič, predsednik Zbora za skoke in nordijsko kombinacijo pri Smučarski zvezi Slovenije. 

Glede na to, da je imel Janus pogodbo še za naslednji dve leti, je novica presenečenje, a rezultati so v zadnjih dveh sezonah precej pod pričakovanji, glavni "krivec" za to pa naj bi bil ravno aktualni trener. Najverjetnejši odhod trenerja je bržkone logična posledica skromnih rezultatov.

Jasnič je sicer poudaril, da dokler ne opravi formalnih pogovorov tako z Janusom kot z ostalimi kandidati, glavni trener ostaja Goran Janus, je pa nato dejal, da je v njegovih mislih le sporazumna prekinitev dela na čelu reprezentance in da bo selektorsko vlogo v prihodnje (najbrž že v sredo) v opravljanje dobil drug trener. Ta bo zagotovo Slovenec, saj o tem, da bi tujec prevzel mesto glavnega trenerja, ne razmišljajo.

Članki iz rubrike