GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
0 24.03.2018 15:03:29

POČILO JE! Skakalni as Z VSO SILO po trenerju Goranu Janusu! Povem vam, KAJ VSE SE JE DOGAJALO!

Takole sta se Robert Kranjec in Peter Prevc pred dvema sezonama v petek 18. marca veselila dvojne zmage v Planici.
Arsen Perić
Robert Kranjec si je olajšal dušo in ostro napadel Gorana Janusa.

Spodaj v celoti objavljamo njegove izjave, ki so pretresle slovensko javnost. 

"To, kar sem letos doživel, nisem še nikoli. Skozi uspešne sezone, se marsikaj skrije. Potem, ko si enkrat v takšni situaciji, se pa razkrijejo prave barve pri ljudeh okoli. Iz te strani sem bil globoko razočaran nad odnosom. Za novo leto sem praktično ostal doma sam, brez načrta, brez treningov za naprej. Kam naprej, kam bom šel, kaj bom delal ... Prosil sem Primoža Peterko in Staneta Baloha, če lahko grem z njima na trening. Ampak itak je bilo brezveze, da sem sploh hodil na trening, ker z glavo nisem bil zraven, ker sem bil tako razočaran. Take stvari se na naši ravni ne bi smele dogajati," 

"Energijo sem imel že takrat januarja, ampak nihaš. Tavali smo v temi. Kar nekako tavaš po celinskem pokalu, brez pravega cilja. Tekme so tako kavbojske ... Ni neke linije. En teden si super, spet naslednji teden ne. Vedno se boriš in boriš. Ampak uspelo mi je, da sem se iz tega nekako izvlekel. Hvala bogu in upam, da nikoli ne bo več treba kaj podobnega doživeti." 

"Goran mi je čestital, sam pa sem se mu zahvalil, da me je dal v ekipo. Jani Grilc mi je čestital, to je vsa komunikacija. Presenečen sem bil, da sem dobil priložnost. Pozdravljamo se. Nič drugega. Ni prave komunikacije. V glavi trenutno nimam nič. To je stvar smučarske zveze. Po sezoni spadam v B ekipo. S temi fanti sem se imel čisto super. Všeč mi je bil njihov plan, ki smo ga na grobo naredili. Motivacija pa je bila Planica in morda Vikersund. Ni šlo skozi, ampak smo se borili. Januarja mi je padla tema na oči, ampak eno leto upam, da še bom vztrajal. Upam, da bodo tudi sponzorji stali ob strani, tudi v policiji sem še vedno zaposlen. Ko tega enkrat nimaš, ...#

"Dokler bom užival, bom nadaljeval. Decembra in januarja ni dosti manjkalo, da bi končal kariero. V Sloveniji imamo dovolj dobre strokovnjake, da te po poškodbi spravijo v red. Ampak prilagojenega načrta ni bilo. Treniral sem tako, kot bi bil normalno v formi, pa po poškodbi križnih vezi ni tako. Nato sem hujšal in treniral, iz česar posledično ne pride nič. Poleti sem ostal na neki točki, ampak ni šlo naprej ne nazaj."

»Če se ne bo vedelo, kdo bo trener, bom pač delal sam. Saj tudi letos sem. Sem vajen trenirati na tak način. Toliko let sem zraven, a vseeno je fino vedeti, da veš, pod katerim okriljem si in da si vsaj z neke strani voden. Z vsemi fanti se razumem. Končno smo se malo poveselili in nasmejali v teh dneh. Nimam predloga za trenerja, to morajo odločiti tisti, ki so za to plačani na zvezi. Sam se samo ne bi rad počutil nekako v smislu, 'po porabi, odvrzi.'« 

Značke: kranjec, janus

Članki iz rubrike