Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

bu
bu
0 09.01.2017 10:36:48

Dala ji je palico, potem odstopila (video)

Ne zgodi se prav pogosto, da si tekmice iz različnih reprezentanc pomagajo med seboj. Pa vendarle se zgodi tudi to. Včeraj se je zgodilo na biatlonski tekmi v Oberhofu.

Zadnja tekma biatlonskega svetovnega pokala v nemškem Oberhofu je bila ženska tekma na 12,5 kilometra s skupinskim startom. Slovenk ni bilo na startni črti, zmagala je češka lepotička Gabriela Koukalova, v ozadju pa so se ostala dekleta borila za čim boljša mesta. Nemka Vanessa Hinz se je borila za čim boljšo uvrstitev in kljub zgrešenim strelom poskušala prehitevati tekmice. Na enem od spustov pa je padla in zlomila smučarsko palico ter »šepajoče« tekla proti strelišču. Ob tem je prehitevala Avstrijko Liso Hauser. Lisa je videla, da je Hinzova precej hitrejša od nje, da pa se muči z eno palico, drugo zlomljeno pa je imela v roki. Pogledala jo je in ji podala svojo palico. Vanessa jo je vzela in odhitela naprej, Lisa pa je kmalu potem odstopila. Izjemna športna poteza Avstrijke zaradi katere bo verjetno »kregana« v domači reprezentanci, ampak včasih je bolj pomembno, da se počutiš odlično, ko nekomu pomagaš.
Vanessa se je Lisi lepo zahvalila na družbenem omrežju: "Danes želim reši samo: 'Hvala, Lisa Hauser!' Kako lepo od nje. To je nekaj res precej neobičajnega. Dolžna sem ti, Lisa!"



Značke: biatlon, oberhof

Članki iz rubrike