Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
29.12.2016 20:25:25
Deli članek:

Domen zelo kritičen do svojih skokov, Peter napoveduje vrnitev?

Profimedia

Po burnih in turbulentnih kvalifikacijah sta najboljša slovenska skakalca strnila misli pred jutrišnjo prvo tekmo novoletne turneje.

Precej manj zadovoljen je bil seveda vodilni v skupnem seštevku svetovnega pokala Domen Prevc, ki je novinarskim kolegom javnega programa RTV Slovenija povedal naslednje: 

"Če gledamo samo prejšnje skoke, sem zelo zadovoljen, če bo le šlo tako naprej. Tako metre pridobivati je vse, kar si lahko želim, a kar se tiče samih skokov, pojma nimam, kje dobim toliko metrov. To se mi vse skupaj zdi absolutno slabše, kot je bilo."

Tina Kosec

Na drugi strani je bilo več dobre volje moč opaziti pri branilcu naslova na turneji štirih skakalnic Petru Prevcu. Ta je sicer umiril evforijo ob morebitni vrnitvi v sam vrh, a skoki so bili precej boljši kot v zadnjem obdobju.


"Glede na to, da so bile danes na sporedu šele kvalifikacije, o kakšni vrnitvi še ne moremo govoriti. Sem pa zadovoljen, da sem lahko danes začel na precej višjem nivoju kot prejšnje vikende in od tistega naprej stopnjeval."

Arsen Perić

Jutrišnja prva tekma 65. novoletne turneje bo na sporedu ob 16.45.