franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

tu
tu
0 24.03.2024 12:57:44

Snelo se ji je! Po porazu Sabalenka izgubila živce, odvihrala z igrišča, Ukrajinki pa ... (video)

Profimedia
Travmatičen teden za drugo teniško igralko sveta Belorusinjo Arino Sabalenko se je končal v pretekli noči s porazom v tretjem krogu turnirja v Miamiju. S 4:6, 6:1 in 1:6 je bila boljša Ukrajinka Anhelina Kalinina.

Sabalenka je vztrajala na turnirju po smrti njenega nekdanjega partnerja, hokejista Konstantina Kolcova, v začetku tedna. Do tragičnega dogodka je prišlo v Miamiju, policija pa je smrt Kolcova označila za samomor.

Belorusinja je kljub tragediji v petek stopila na igrišče in v drugem krogu turnirja serije WTA 1000 in premagala prijateljico Paolo Badoso.

Tudi tokrat je na igrišče stopila v črni opravi, a za razliko od prejšnjega dne ni prikazala najboljše igre. Po izgubljenem prvem nizu je v drugem sicer našla višjo prestavo, a nato v odločilnem nizu močno popustila. Takoj po koncu dvoboja se je znesla nad loparjem, pobrala svoje stvari in odvihrala v slačilnico, ukrajinsko tekmico ni niti pogledala, s tem pa si je prislužila tudi glasne žvižge s tribun.

V tretjem krogu je medtem zmagala prva igralka sveta Iga Swiatek, ki je brez težav s 6:2 in 6:1 odpravila Italijanko Camilo Giorgi.



Vse boljše predstave pa kaže tudi povratnica po porodniški odsotnosti Japonka Naomi Osaka, ki je s 6:2 in 7:6 (5) premagala 17. igralko sveta Elino Svitolino.

Med večjimi presenečenji sobotnega sporeda v ženski konkurenci je bil poraz šeste nosilke Tunizijske Ons Jabeur proti Rusinji Jeleni Avanesjan, sicer 65. igralki sveta, ki je bila boljša s 6:1, 4:6 in 6:3.

V moškem delu žreba turnirja v Miamiju prvi nosilec Carlos Alcaraz ni imel prav nobenih težav pri zmagi s 6:2 in 6:1 proti rojaku Robertu Carballesu Baeni.

Proti rojaku je slavil tudi tretji nosilec turnirja Italijan Jannik Sinner. Zmagovalec odprtega prvenstva Avstralije je s 6:3 in 6:4 premegal Andreo Vavassorija.

Značke: tenis, turnir

Članki iz rubrike