901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

tu
tu
0 07.01.2024 09:10:13

Drama v družini teniške zvezdnice: Oče zlorabljal mamo in hči, to razkritje in priznanje šokiralo svet!

Profimedia
Šokantno razkritje nekdanje teniške igralke.

V preteklosti je bilo že kar nekaj primerov v ženskem tenisu, ko so se oglasile igralke in očeta obtožile nasilja in zlorabljanja, zadnja v nizu pa je sestra teniške zvezdnice Naomi Osake Mari Osaka.


27-letnica se je oglasila na družabnem omrežju in v javnost poslala sporočilo, ki je šokiralo javnost. Mari Osaka je razkrila, kaj je počel oče Leonard Francois in pretresla športno in širšo javnost.

"Rada bi ti sporočila, kako se mu gnusiš in kako razočarana sem nad teboj kot očetom in človeškim bitjem. Razočaral si na vseh možnih ravneh," je začela Mari in bila v nadaljevanju zelo odkrita. "Zlorabil si me že od majhnih nog, še naprej nadleguješ mojo mamo. Še naprej jo psihično zlorabljaš, vdiraš v naš dom, čeprav imaš svojega. Javno govorim o tem, ker si reva, ki se spravlja nad naju. Ko te naslednjič vidim, bom poklicala policijo. To vzemi kot grožnjo. Glede na to, kaj si počel meni in moji družini, mi je vseeno, če te ubijejo. Kar pridi spet k nam domov in mi grozi, da me boš pretepel. Udarila bom nazaj, ubila te bom, razen, če boš ti prej mene s pištolo, s katero dokazuješ, kakšna reva si. Že od majhnih nog mi je jasno, da sem hči hudiča," je na družabnem omrežju zapisala Mari, to sporočilo kasneje izbrisala, a prepozno, saj je hitro zaokrožilo po spletu.

Značke: tenis, osaka

Članki iz rubrike