cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

tu
tu
2 22.07.2022 14:04:51

Sedaj je jasno! Iz Amerike so Đokoviću sporočili to: Če se ne cepiš, …

Arhiv
Novak Đoković je po zmagi v Wimbledonu dejal, da upa, da bo prejel dobre novice iz Amerike in da mu bo dovoljen nastop na US Openu.

Sedaj je postalo jasno, da mu nastop skoraj zagotovo ne bo omogočen, saj so organizatorji sporočili, da sami ne bodo prepovedovali necepljenim nastopa na turnirju, vendar bodo spoštovali navodila ameriške vlade za vstop v državo. Po trenutnih pravilih tujci, ki niso cepljeni proti novemu koronavirusu ne smejo vstopiti v ZDA in ne zdi se, da se bo to pravilo v kratkem spremenilo. Tako bo izjemni srbski tenisač, ki je že trikrat osvojil odprto prvenstvo ZDA (ki tokrat ni tako odprto), primoran izpustiti že drugi letošnji Grand slam turnir, po tem, ko mu je bil v začetku leta prepovedan vstop v Avstralijo.

Tako bo moral počakati, da bi se lahko izenačil z Rafaelom Nadalom po osvojenih Grand slamih, ta pa mu bo lahko, če bo pripravljen za nastop, v New Yorku še bolj pobegnil in osvojil 23. turnir najvišjega nivoja. Novak Đoković pa bo najbrž v prihodnosti imel velike težave z nastopi na največjih turnirjih, saj je poudaril, da se ne bo cepil za nobeno ceno in da raje prekine teniško kariero.

Članki iz rubrike