Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
0 01.03.2022 19:07:34

NORO! Spet ČUDNA poteza NOVAKA ĐOKOVIĆA! Zdaj je ostal BREZ ČLOVEKA in DENARJA....

Profimedia
Novak Đoković ima res zelo, zelo nenavadno leto. Najboljši igralec sveta je spet povlekel precej čudno potezo.

Po poročanju srbskih medijev je Novak Đoković, trenutno številka dve na svetovni lestvici, odslovil svojega dolgoletnega trenerja Slovaka Mariana Vajdo. Slednji Novaka ni spremljal pri odisejadi v Avstraliji in bil niti na prvem turnirju, ki ga je letos igral Đoković, v Dubaju (ko je v četrtfinalu izgubil proti Čehu Veselyju). Toda Vajda je javno podprl Đokovića, ko se je boril za to, da bi nastopal na prvem grand slamu sezone v Melbournu. 

Razen Vajde naj bi v Noletovi ekipi ostali vsi drugi, ki mu pomagajo - Goran Ivanišević (z Đokovićem je od Wimbledona 2019), fizioterapevta Ulises Badio in Miljan Amanović ter trener za telesno pripravo Marco Panichi.

Vajda bo kmalu star 57 let in pred časom je dejal, da bi rad preživel več časa z družino. Vajda je bil ključni človek Đokovićeve ekipe zadnjih 15 let, saj sta skupno pot začela pred Roland Garrosom 2006. Za kratko sta se vmes razšla in takrat je Nole precej padel v igri. Vajda je bil eden najbolj zaslužnih, bil je zraven, pri vseh 20 grand slamih, ki jih je osvojil odlični Srb. 

Ni še jasno na katerih turnirjih bo Đoković lahko igral v tem letu, saj ni cepljen proti covidu, pred vrati pa sta prva dva mastersa v ZDA (Indian Wells in Miami).

Đoković pa je ostal tudi brez zajetne sponzorske pogodbe. Prekinil je namreč sodelovanje z avtomobilskim gigantom Peugeot. Slednji je pogodbo odpovedal zaradi slabih poslovnih rezultatov v času korone in ni namigov, da bi bil razlog tudi Noleto stališče glede cepljenja. 



Članki iz rubrike