reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
1 16.01.2022 10:56:26

Noro, kaj je ĐOKOVIĆ naredil sredi SODNEGA PROCESA: Sporočilo odmeva, Avstralec POKAZAL VSEM! (foto)

Profimedia
Novak Đoković je sredi sodnega procesa našel čas in čestital avstralskemu teniškemu igralcu.

Novak Đoković je pred nekaj urami prejel novico, da bo moral zapustiti Avstralijo, saj je sodišče potrdilo odločitev avstralskega ministra za priseljence Alexa Hawkeja, ki je srbskemu teniškemu igralcu preklicalo vizo.

Đoković je posledično ostal brez možnosti ubranitve naslova na odprtem prvenstvu Avstralije, na katerem bi hkrati lovil rekordni 21. naslov na turnirjih za veliki slam, sredi sodnega procesa pa je našel čas za teniške kolege in pokazal, da navkljub dogajanju v zadnjih dneh premore veliko srce.

Avstralski teniški igralec Thanasi Kokkinakis je v soboto osvojil teniški turnir ATP v avstralskem mestu Adelaide z nagradnim skladom 430.530 ameriških dolarjev (377.000 evrov), s tem pa se mu je odvalila velikanska skala od srca.

Avstralec je prvič okusil slast zmage na turnirjih najvišjega ranga. Avgusta leta 2017 je Kokkinakis izgubil v finalu Los Cabosa, nato pa imel ogromno težav s poškodbami.

Ravno po vseh težavah v zadnjem obdobju so mu številni kolegi še kako privoščili zmago, tudi Novak Đoković, ki je sredi sodnega procesa našel čas za nekaj spodbudnih besed svojemu mlajšemu avstralskemu kolegu.

"Čestitke za prvi osvojeni turnir v domačem mestu, Thanasi. Po vsem težavah, ki so ti jih povzročile poškodbe, sem prepričan, da je ta zmaga še slajša. Zaslužiš si! Odlično za tenis, vso srečo v Melbournu," se je glasilo zasebno sporočilo, ki ga je 25-letnemu Avstralcu poslal Đoković.

kokkinakis

Članki iz rubrike