evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

tu
tu
1 08.01.2022 20:26:54

Razkrite PODROBNOSTI o Đokovićevem 'HOTELU GROZE'! Njegov sostanovalec spregovoril o NEVZDRŽNIH RAZMERAH! (foto)

Profimedia
"Teh odpadkov mu res ne smejo dati."


Novak Đoković v Melbournu še vedno čaka na odločitev sodišča, ki naj bi po našem času prišla v noči na ponedeljek. Številka ena svetovnega tenisa kljub prošnji za premestitev ostaja 'priprt' v migrantskem hotelu glavnega mesta v zvezni državi Viktoriji. Hotel Park je, kot smo že poročali, nekaterim migrantom 'dom' že več let, zdaj, ko se je znašel v središču svetovne javnosti, pa na dan curljajo številne podrobnosti o stanju znotraj štirih sten.

O pogojih v hotelu je spregovoril iranski migrant Mehdi Ali, ki tukaj živi že devet let. Mehdi je bil šokiran, ko je izvedel, da je najboljši tenisač na svetu začasno postal njegov 'cimer', predvsem pa ga čudi, kako se zvezdnik v tem hotelu prehranjuje. "Zamislite si Novaka Đokovića, ki mora jesti našo hrano. Teh odpadkov mu res ne smejo dati," je povedal Iranec, zaskrbljeni podporniki srbskega športnika pa so na spletu izbrskali fotografije hrane, ki prihaja iz hotelske kuhinje.


Na fotografijah so bili v hrani vidni črvi, na kruhu se je nabrala plesen. Nadomestnih obrokov, kot pravijo azilanti, ni bilo. Če ni šlo za naključje in se podobne, nečloveške stvari v migrantskem hotelu dejansko dogajajo, Đokovića čakajo mučne ure do ponedeljkove odločitve.

Članki iz rubrike