Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 24.07.2021 10:00:47

Medvedjev napredoval, danes na vrsti še Đoković

Reuters
Ruski zvezdnik Danil Medvedjev je napredoval v drugi krog olimpijskega teniškega turnirja v Tokiu. V prvem krogu je premagal Kazahstanca Aleksandra Bublika s 6:4, 7:6 (6). V prvem krogu bo danes dejaven tudi prvi favorit, Srb Novak Đoković. Pomeril se bo z Bolivijcem Hugom Dellienom.

Medvedjev, drugi tenisač sveta je za zmago potreboval uro in 41 minut. V drugem krogu se bo pomeril z boljšim iz obračuna med Indijcem Sumitom Nagalom in Uzbekistancem Denisom Istominom.


Danes bo na igrišče v teniškem centru Ariake stopil tudi Đoković. Srba čaka 139. igralec sveta Dellien, sicer specialist za peščeno podlago. Štiriintridesetletni Đoković po zmagah na prvih treh grand slamih v sezoni zdaj naskakuje zlato kolajno na OI, ki mu v karieri še manjka.

V ženski konkurenci je uspešno prvo nalogo opravila Poljakinja Iga Swiatek. Šesta nosilka je zanesljivo ugnala Nemko Mono Barthel s 6:2, 6:2. Od nosilk so v drugi krog napredovale tudi finalistka OP Francije, Rusinja Anastasija Pavljučenko, Kazahstanka Jelena Ribakina ter Grkinja Maria Sakari.

Članki iz rubrike