milena1 Svet24.si

Milena Zupančič o odnosu do umetnikov: "Tako ...

potres Svet24.si

Hrvate sredi noči vrglo s postelje, žarišče v ...

morski-zmaj, morski-pajek Svet24.si

Strah in trepet Jadrana: Zakoplje se v sediment, ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

intuicija, videnje Dobra karma

Od 2. do 29. avgusta se bodo z neba vsuvale ...

Miha Rodman 2 Njena.si

Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen

tu
tu
0 14.06.2021 11:52:39

Razkritje, ki je šokiralo VSE! Tik pred začetkom finala prejel novico o BOLEČI SMRTI v družini

Reuters
Grk Stefanos Cicipas, ki ga je Srb Novak Đoković premagal za naslov na drugem turnirju za veliki slam sezone, odprtem prvenstvu Francije v Parizu, je nekaj minut pred finalom izvedel, da mu je umrla babica. V zaključnem obračunu je nato dobil uvodna niza, po preobratu ter štirih urah in 12 minutah igre pa je zmagal Srb.

Cicipas je na Instagramu objavil, da svojo prvo uvrstitev v finale velikih slamov posveča babici, očetovi mami. "Nekaj minut pred odhodom na igrišče sem izvedel, da je ljubljena babica izgubila boj za življenje. Modra ženska, katere vera v življenje in njeno darovanje za potrebe drugih se ne moreta primerjati z nobeno drugo osebo, ki jo poznam," je zapisal Cicipas.

"Prepričan pa sem, da je na svetu več takih ljudi, kot je bila ona. Taki ljudje vas naredijo žive, vam pomagajo, da sanjate svoje prave sanje," je dodal grški tenisač.

Nekateri ga uvrščajo med možne naslednike trojice velikanov, Đokovića, Švicarja Rogerja Federerja in Španca Rafaela Nadala.

"Življenje niso le tekme, zmage in porazi. Pomembno je uživati vsak trenutek življenja posebej, sam s seboj ali z drugimi. Živeti polno življenje brez res slabih stvari in zavračanja. Dviganje pokalov in slavja so pomembna, niso pa vse," je menil Cicipas.

Značke: tenis, francija

Članki iz rubrike